Nyheter

WADA ETP ett certifikat som spårar Cardano

Publicerad

den

WisdomTree Cardano (WADA ETP) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP) designad för att erbjuda aktieägare ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få exponering mot priset på Cardano. Denna ETP tillhandahåller enkel investerartillgång, handelsbarhet, transparens och institutionella förvaringslösningar inom en robust struktur med fysiskt stöd.

WisdomTree Cardano ETP (börshandlad produkt) ger investerare en enkel, säker och kostnadseffektivt sätt att få exponering för priset på Cardano (ADA), myntet som används på Cardano blockchain.

Att investera i Cardano via en börshandlad produkt tillåter investerare att använda det bästa av traditionell finansiell infrastruktur och produktstrukturering. ETP tillåter investerare att få tillgång till Cardano utan att behöva hålla kryptotillgångarna direkt, lagra privata åtkomstnycklar eller interagera med blockchain och kryptoinfrastruktur på något sätt.

Cardano: en decentraliserad mjukvaruplattform

Cardano skapades 2015 av teknologerna Charles Hoskinson och Jeremy Wood, båda tidiga bidragsgivare till Ethereum. Ett av ett antal konkurrerande layer-1 smart kontrakt blockchain-nätverk, gör Cardano det möjligt för ägare av sin ADA-kryptotillgång att driva sitt nätverk och rösta om ändringar av dess programvaruregler. På samma sätt kan utvecklare använda Cardano blockchain för funktioner inklusive att köra anpassad programmeringslogik (smarta kontrakt), som möjliggör utveckling av decentraliserade applikationer.

Cardano skiljer sig från de andra projekten genom att betona sin sakkunniga granskade, forskningsdrivna syn på design, som syftar till att uppnå en akademisk stringens som den tror kommer att driva fram den eventuella adoptionen av dess teknologi.

Varför investera i Cardano?

Internets framtid: Vissa investerare tror att det sannolikt kommer en nästa fas av internetrevolutionen (ibland kallas Web3) och att blockkedjenätverk som Cardano kommer att utgöra en del av denna utveckling. Om Cardano förblir en av de viktigaste utmanare i denna begynnande revolution, bör dess myntvärde i slutändan vara knutet till framgången för denna plattform och ekosystemet byggt på det.

Detta certifikat kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,95 procent.

Handla WADA ETP

WisdomTree Cardano (WADA ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Euronext Paris och Deutsche Boerse Xetra. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISINSEDOL
Euronext(FR)EURADAWGB00BNGJ9J32BPW7J51
Euronext(NL)USDADAWGB00BNGJ9J32BPW7GG1
SIXCHFADAWGB00BNGJ9J32BPW7GF0
XetraEURWADAGB00BNGJ9J32BPW7J62
SIXUSDADAWGB00BNGJ9J32BNGJ9J3

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version