Följ oss

Nyheter

VAVA ETN ett certifikat för den som tror på Avalanche

Publicerad

den

VanEck Avalanche ETN (VAVA ETN) är ett börshandlat värdepapper med full säkerhet som investerar i AVAX. Anteckningen syftar till att replikera värdet och avkastningen för MVIS® CryptoCompare Avalanche VWAP Close Index.

VanEck Avalanche ETN (VAVA ETN) är ett börshandlat värdepapper med full säkerhet som investerar i AVAX. Anteckningen syftar till att replikera värdet och avkastningen för MVIS® CryptoCompare Avalanche VWAP Close Index.

Direkt exponering för tokens som ligger till grund för den smarta kontraktet Avalanche-plattformen, unik för sina höga hastigheter och lätta hårdvaruspecifikationer.

100 % uppbackad av Avalanche och lagrad i kylförvaring hos en reglerad kryptodepå med kryptoförsäkring (upp till ett begränsat belopp)

Handelbar som en ETF på reglerade börser

Avalanche ETN

ISIN: DE000A3GV1T7

Hög hastighet, låg kostnad och miljövänlig smart kontraktsplattform

Unik, spelföränderlig valideringsmekanism som tillåter nästan oändlig skalbarhet

Speciellt strukturerad för att rymma både offentliga och privata blockkedjor, såsom företagslösningar och statliga institutioner

Begränsat utbud av 720 miljoner Avalanche-tokens (AVAX) med inbyggd deflationär tokenekonomi

Fullt säkerställd investeringsexponering

Förvaras hos reglerad förvaringsinstitut med kryptoförsäkring (upp till ett begränsat belopp)

Produktinformation

KortnamnVAVA
CustodianBank Frick & Co. AG
HemvistLiechtenstein
UCITS CompliantNej
UCITS EligibleJa
Index TickerMVAVAXV
IndexleverantörMV Index Solutions GmbH
Lanseringsdatum8 december 2021

Indexbeskrivning

MVIS CryptoCompare Avalanche VWAP Close Index är utformat för att spåra prestanda för en Avalanche digital tillgång. Det finns ingen annan komponent än AVAX i indexet. Indexet beräknas dagligen mellan 00:00 och 24:00 (CET) och indexvärdena sprids till dataleverantörer var 15:e sekund.

Indexet sprids i USD och stängningsvärdet beräknas till 16:00:00 CET baserat på 1h volymvägda genomsnittspriser (VWAPs) mellan 15:00 och 16:00 CET. VWAP:erna beräknas med CCCAGG-priser

Handla VAVA ETN

VanEck Avalanche ETN (VAVA ETN) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Detta certifikat handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETN genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.