Nyheter

Valour lanserar den första Short Spot Bitcoin ETP i Norden

Publicerad

den

Valour, bryter ny mark på de nordiska finansmarknaderna med lanseringen av regionens första Short Spot Bitcoin ETP.

Valour Short Bitcoin ETP, känd som Valour Short Bitcoin (SBTC) SEK (ISIN: CH1149139649), är ett innovativt finansiellt instrument som omvänt spårar Bitcoins prisrörelser. Denna ETP tillåter investerare att dra nytta av, eller säkra sig mot, nedgångar i Bitcoins marknadspris. Valour Short Spot Bitcoin är designad med erfarna investerare i åtanke och erbjuder strategiska investeringsmöjligheter och flexibiliteten att göra snabba justeringar av portföljer baserat på dagliga marknadsrörelser.

”Som de första att erbjuda en Short Spot Bitcoin ETP i Norden sätter vi en ny standard för investeringsprodukter i regionen”, säger Johanna Belitz, Valours försäljningschef i Norden. ”Skräddarsydd för kortsiktig strategisk användning, som att säkra befintliga portföljer är vi övertygade om att denna innovativa produkt kommer att tilltala vårt handelskunniga community.”

Introduktionen av Valour Short Bitcoin ETP markerar en betydande milstolpe i tillgängligheten av olika finansiella produkter på de nordiska marknaderna, som erbjuder höga nivåer av transparens, säkerhet och tillförlitlighet, tillsammans med konkurrenskraftiga förvaltningsavgifter.

Handla SBTC ETP

Valour Short Bitcoin (SBTC) SEK är en europeisk börshandlad produkt som handlas på bland annat Nordic Growth Market.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version