Nyheter

Valour inleder samarbete med handelsplattformen Autostock

Publicerad

den

Valour Inc. tillkännager exklusivt partnerskap med handelsplattformen Autostock, en svensk handelsplattform för att lansera en automatiserad handelsstrategi utformad för att fånga de veckovisa effekterna av Bitcoin-priset

• Valour och Autostock har kommit överens om ett exklusivt partnerskap för digitala tillgångar som gör det möjligt för Autostocks kunder att använda sig av en veckoeffekt av Bitcoin-prisutvecklingen, på ett automatiserat sätt som kallas Coinbot Zero by Valour

”Coinbot Zero by Valour exekverar inom ISK eller Kapitalförsäkring-wrapper på Nordnet i Sverige och använder Valour Bitcoin ZERO SEK (CH0585378661) vilket gör det till en perfekt matchning för ett första i sitt slag eftersom det exakt spårar priset på Bitcoin”, Marco Infuso , Chief Sales Officer hos Valour sade. ”Ännu ett steg mot kryptoadoption – demokratisering av hela kryptoekosystemet när det är som bäst!”.

”Att kliva in i det digitala tillgångsutrymmet, med en automatiserad strategi speciellt utformad för att fånga de veckovisa effekterna av Bitcoin är en första för Autostock”, säger Rikard Nilsson, VD för Autostock. ”Att samarbeta med Valour och använda deras Bitcoin ETP, utan förvaltningsavgifter, skapar en unik möjlighet och är det perfekta valet för våra kunder.”

Handla Valour Bitcoin Zero SEK

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version