Följ oss

Nyheter

Trenderna som gör dig rik på aktier

Publicerad

den

Trenderna som gör dig rik på aktier - Häftad, Svenska, 2021 Författare: Marcus Hernhag Hitta framtidens börsvinnare! Dagens börsraketer flyger inte hur länge som helst.

Trenderna som gör dig rik på aktier – Häftad, Svenska, 2021

Författare: Marcus Hernhag

233kr

Beskrivning

Hitta framtidens börsvinnare, trenderna som gör dig rik på aktier. Dagens börsraketer flyger inte hur länge som helst. Samhället förändras ständigt och allt snabbare. Det är helt avgörande för tillväxten i olika branscher och för börsbolagen. De som bäst anpassar sig till de nya trenderna blir morgondagens vinnare.

Marcus Hernhag analyserar 12 megatrender för framtiden och har hittat sina personliga favoriter. Mycket talar för att bland dem finns de nya vinnarna. De flesta är förstås fina bolag redan idag.

”De långa trenderna i samhället och för börsbolagen blir allt viktigare i min aktieanalys”, säger Marcus. ”På ett års sikt kan vi titta på kurstrender och bolagsrapporter som driver upp en aktie. På lång sikt är det hur branschen och samhällstrenden utvecklas som avgör bolagens vinster och därmed kursen.”

Marcus Hernhag bjuder även på sin egen aktieportfölj med sina absoluta favoriter för framtiden. Den enkla vägen för ett klokt långsiktigt sparande.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.