Följ oss

Nyheter

STLR ETC följer priset på Stellar

Publicerad

den

XLMetc – ETC Group Physical Stellar (STLR ETC) levererar fysisk exponering mot Stellar Lumen kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt

XLMetc – ETC Group Physical Stellar (STLR ETC) levererar fysisk exponering mot Stellar Lumen kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt

Produktöversikt

XMLetc – ETC Group Physical Stellar (Ticker: STLR) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Stellars kryptovaluta, Stellar Lumen (XLM eller ”Lumen”), som driver Stellars betalningsnätverk.

Varje enhet av STLR Stellar ETC stöds till 100 % fysiskt av Lumen och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare och likvidare sätt att få exponering mot Lumen-kryptovalutan. Varje enhet av STLR ger innehavaren ett krav på en fördefinierad mängd Lumen.

STLR utfärdas av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Varför investera i Stellar STLR ETC?

Ett enkelt sätt att investera i Stellar Lumen (XLM): Att investera i STLR är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i Lumen, finns det inget behov av att engagera sig i de tekniska utmaningarna med att sätta upp en kryptovaluta-plånbok för att lagra Lumen* eftersom dina STLR-enheter förvaras säkert hos din mäklare eller bank.

*Investerare behöver bara en kryptovaluta-plånbok om de vill lösa in certifikaten mot Lumen.

Investera i Stellar på en reglerad börs: STLR:s primära notering är XETRA, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende i vetskap om att alla marknadsdeltagare är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutabörser, av vilka många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa riklig börslikviditet och snäva spreadar

Säkert förvar: Emittenten lagrar Lumen som backar upp värdepapperen hos BitGo Trust Company, en säker, reglerad förvaringsinstitut, specialbyggd för att hålla digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML-standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har kontrollerats.

Risker

Investerarnas kapital är i riskzonen och investerare kanske inte får tillbaka det ursprungligen investerade beloppet och bör inhämta oberoende råd innan de fattar ett beslut.

Varje beslut att investera bör baseras på informationen i det relevanta prospektet.

ETC-värdepapper är strukturerade som räntebärande värdepapper, inte som eget kapital.

Kryptovalutor kan vara mycket volatila och ditt kapital är i fara.

Handla STLR ETC

XLMetc – ETC Group Physical Stellar (STLR ETC) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEuroSTLR
XETRAUSDSTLS
Static - Blue - 500x500

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.