Följ oss

Nyheter

SigmaStocks hjälper dig att månadsspara i aktier – helt automatiskt

Publicerad

den

spartjänst erbjuds nu en möjlighet att månadsspara i aktier – helt automatiskt - i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser.

Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att spara i aktier! Många är nog bekanta med automatiskt sparande i fonder, så kallade fondrobotar, men med denna världsunika spartjänst erbjuds nu en möjlighet att månadsspara i aktier – helt automatiskt – i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser.

Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter med en förvaltningsavgift från 0,35 % när du sparar väljer att månadsspara i aktier.

Fyra fördelar med Sigmastocks

1) Enkelt: Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj.

2) Personligt: Skräddarsy ditt sparande och välj de sektorer och bolag som uppfyller dina krav på hållbarhet och etik.

3) Billigt: Bland den lägsta förvaltningsavgiften på marknaden, från 0,35 %, som inkluderar moms, courtage, valutaväxling och ISK.

4) Tryggt: Sigmastocks står under Finansinspektionens tillsyn där både insättningsgarantin och investerarskyddet gäller.

→ Läs mer och automatisera ditt aktiesparande med Sigmastocks

Spara smart med Sigmastocks portföljer

Sigmastocks matematiska modeller går varje dag igenom runt 900 bolag, jämför dem med varandra och sätter ihop en portfölj som passar just dig. Man tar hänsyn till de nyckeltal som forskning, tillsammans med egna tester, visar kan indikera överavkastning över tid.

Bolagens specifika värden vägs även samman med aktiepriser, krav på riskspridning och dina personliga preferenser. Sammantaget skapar Sigmastocks ett sparande som de är otroligt stolta över, och själva använder.

→ Läs mer om deras portföljer

Så här hade din portfölj kunnat se ut

Så här hade din portfölj kunnat se ut idag om du börjat spara med Sigmastocks för 10 år sedan. Med hjälp av börsdata från de senaste 10 åren har Sigmastocks simulerat hur tjänsten hade presterat under samma tidsperiod.

Exemplet visar standardportföljens utveckling vid ett startbelopp på 25 000 kronor och ett månadssparande på 2 000 kronor. Portföljen jämförs med ett sammanviktat index baserat på de marknader som ingår och ett sparkonto utan ränta.

Varför aktier istället för fonder?

En stor skillnad mellan Sigmastocks och andra aktörer är att ditt sparande förvaltas direkt i aktier istället för fonder. Fonder blir lätt en dyr investering, med liten eller ingen möjlighet alls till anpassning efter dina behov och önskemål. Sigmastocks kapar fonden som mellanhand och erbjuder därför ett lägre pris, samtidigt som du får ett personligt, transparent och aktivt sparande med en strävan efter överavkastning.

Det är kostnadsfritt att öppna ett konto för att lära dig mer om tjänsten, testa runt och titta på de olika funktioner som erbjuds – vad har du att förlora?!

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.