Följ oss

Nyheter

PRNT ETF satsar på 3D Printing

Publicerad

den

PRNT ETF satsar på 3D Printing

3D Printing ETF (CBOE: PRNT ETF) strävar efter att tillhandahålla investeringsresultat som nära motsvarar, före avgifter och kostnader, resultatet av Total 3D-Printing Index, som är utformat för att spåra prisrörelserna för aktier från företag som är involverade i 3D. tryckeribranschen.
Total 3D-Printing Index består av aktier och depåbevis från börsnoterade företag från USA, icke-USA-utvecklade marknader och Taiwan som bedriver 3D-utskriftsrelaterade affärer inom följande affärsområden:

(i) 3D-utskriftshårdvara,

(ii) datorstödd design (“CAD”) och 3D-utskriftssimuleringsprogramvara,

(iii) 3D-utskriftscentra,

(iv) skanning och mätning och

(v) 3D-utskriftsmaterial.

Varför investera i PRNT?

ARK anser att 3D-utskrift är en av de högsta tillväxtpotentialbranscherna i ekonomin och kommer att förändra tillverkningslandskapet.

PRNT ETF rebalanseras varje kvartal. Denna börshandlade fond innehåller i skrivande stund 49 olika aktier. Den årliga förvaltningskostnaden ligger på 0,66 procent.

Handla PRNT ETF

3D Printing ETF (CBOE: PRNT ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i 3D Printing ETF (CBOE: PRNT ETF).

Läs mer om ETFer från IG Market

CFDer är komplexa finansiella instrument och att investera i dem innebär en stor risk att snabbt förlorar pengar på grund av hävstången. 75 procent av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med dessa produkter. Du bör överväga om du förstår hur CFDer fungerar och om du har råd att ta risken att förlora dina pengar.

Största innehav

ViktFöretagKortnamn
9.17%EXONE CO/THEXONE
6.33%3D SYSTEMS CORPDDD
5.89%STRATASYS LTDSSYS
4.63%PROTO LABS INCPRLB
4.36%DESKTOP METAL INC-ADM
4.31%MGI DIGITAL GRAPHIC TECHNOLOALMDG
4.16%PTC INCPTC
4.15%SLM SOLUTIONS GROUP AGAM3D
4.15%MICROSOFT CORPMSFT
4.08%RENISHAW PLCRSW

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *