Nyheter

PRAG ETF amerikanska statsobligationer med fast ränta

Publicerad

den

AMUNDI PRIME GLOBAL GOVIES UCITS ETF DR (PRAG ETF) försöker replikera, så nära som möjligt, resultatet för Solactive Global Developed Government Bond Index (Totalavkastning) oavsett om det stiger eller faller. Denna ETF erbjuder exponering mot statsobligationer med fast ränta från de viktigaste utvecklade länderna med rating som Investment Grade.

Beskrivning av Amundi Prime Global Govies UCITS ETF DR (C)

Amundi Prime Global Govies UCITS ETF DR (C) investerar i statsobligationer med fokus på World. ETF:en innehar hela utbudet av obligationsförfall. De underliggande obligationerna har Investment Grade-betyg. ETF har en valutaexponering i EUR. Ränteintäkterna (kupongerna) i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,05 % p.a. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa ett urval av de mest relevanta indexbeståndsdelarna (samplingsteknik). Amundi Prime Global Govies UCITS ETF DR (C) är en mycket liten ETF med tillgångar på 1 miljon GBP under förvaltning. PRAG ETF är äldre än 1 år och har sin hemvist i Luxemburg.

Handla PRAG ETF

AMUNDI PRIME GLOBAL GOVIES UCITS ETF DR (PRAG ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURPRAG

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version