Nyheter

Nasdaq godkänner Effnetplattformens förvärv av Tessin

Publicerad

den

Nasdaq Stockholm har godkänt Effnetplattformens omvända förvärv av Tessin. Stockholmsbörsen har gett ett villkorat godkännande för handel på handelsplattformen Nasdaq First North.

Det framgår av ett pressmeddelande. Nasdaq Stockholms godkännande är villkorat av att bolagen offentliggör en bolagsbeskrivning, uppfyller spridningskravet, uppdaterar sina hemsidor i enlighet med regelverket. Detta förutsätter att inga nya väsentliga händelser inträffar i bolagen som kan föranleda en annan bedömning av Nasdaq Stockholm, uppges det.

Slutligt beslut om förvärv av Tessin Nordic samt utdelning av aktierna i Effnetplattformen Holding till Effnetplattformens nuvarande aktieägare planeras att fattas på årsstämman i Effnetplattformen den 21 maj.I mitten av mars meddelades att Effnetplattformen förvärvar Tessin genom en apportemission, eller ett så kallat omvänt förvärv.

Tessin planerar att därefter ta över Effnetplattformens plats på First North. Effnetplattformens nuvarande verksamhet kommer att delas ut till bolagets aktieägare.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version