Följ oss

Nyheter

MOON ETP de största inbyggda tokens av originalprotokoll

Publicerad

den

Sygnum Platform Winners Index ETP (MOON ETP) strävar efter att spåra investeringsresultaten för ett index som består av de största inbyggda tokens av originalprotokoll.

Sygnum Platform Winners Index ETP (MOON ETP) strävar efter att spåra investeringsresultaten för ett index som består av de största inbyggda tokens av originalprotokoll.

Mål

Sygnum Platform Winners Index ETP (ticker: MOON) speglar trenden mot blockchain-protokoll som utgör grunden för ekonomisk aktivitet i framtiden, samtidigt som man eliminerar risken för att varje enskilt protokoll misslyckas eller ersätts av bättre teknologi.

Systematiskt urval

Detta är det första indexet som endast spårar inhemska blockchain-protokolltokens med ett helt regelbaserat tillvägagångssätt.

Premier emissions- och administrationsplattform

MOON administreras via 21Shares Onyx Platform som använder den senaste tekniken för att hantera investeringar i digitala tillgångar.

Intelligent marknadsexponering

Sygnums urval, viktning och regelbundna ombalansering av protokolltokens i indexet är baserat på en holistisk uppsättning faktorer. Dessa faktorer inkluderar investerat kapital, finansmarknadsintresse, ekosystemtillväxt och engagerade utvecklarresurser.

Säkerhet

De underliggande tillgångarna är alltid säkrade och förvaras på ett säkert sätt med hjälp av en säkerhets- och förvaringslösning av institutionell kvalitet.

Handla MOON ETP

Sygnum Platform Winners Index ETP (MOON ETP) är en europeisk börshandlad krypotvaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
SIX Swiss ExchangeMOONUSD

Underliggande tillgångar

KryptovalutaVikt %
Bitcoin39.06%
Ethereum29.07%
Solana12.85%
Binance Coin8.42%
Cardano4.43%
Polkadot3.91%
EOS1.09%
Tezos0.82%
NEO0.36%

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.