Nyheter

MOO ETF satsar på Agribusiness

Publicerad

den

VanEck Vectors® Agribusiness ETF (NYSEArca: MOO ETF) strävar efter att replikera så nära som möjligt, före avgifter och kostnader, pris- och avkastningsprestanda för MVIS® Global Agribusiness Index (MVMOOTR), som är avsett att spåra den totala utvecklingen för företag som är involverade i : i) jordbrukskemikalier, djurhälsa och gödselmedel, frön och egenskaper, från jordbruks- / bevattningsutrustning och lantbruksmaskiner, vattenbruk och fiske, boskap, odling och plantager (inklusive spannmål, oljepalmer, sockerrör, tobaksblad, vinrankor, etc.) och handel med jordbruksprodukter.

Denna ETF är utdelande, har 52 olika innehav. Utdelningen brukar betalas ut i december.Förvaltningskostnaden ligger på 0,56 procent.

Varför MOO ETF?

  • Positionerad för att möta växande efterfrågan
  • Den globala befolkningstillväxten driver den ökande efterfrågan på livsmedel och behovet av effektiva jordbrukslösningar
  • Pure Play med globalt omfång
  • Företagen måste få minst 50% av de totala intäkterna från jordbruksföretag som ska läggas till indexet
  • Omfattande exponering
  • Indexet riktar sig till företag inom jordbruksindustrin från frön och gödselmedel till lantbruksutrustning och livsmedelsförädlare

Handla MOO ETF

VanEck Vectors® Agribusiness ETF (NYSEArca: MOO ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i VanEck Vectors® Agribusiness ETF (NYSEArca: MOO ETF).

Största innehav

NamnTickerVikt %
DEERE & CODE US9.72
ZOETIS INCZTS US6.94
IDEXX LABORATORIES INCIDXX US6.66
BAYER AGBAYN GR6.62
NUTRIEN LTDNTR US5.73
CORTEVA INCCTVA US5.65
ARCHER-DANIELS-MIDLAND COADM US5.03
KUBOTA CORP6326 JP4.35
TRACTOR SUPPLY COTSCO US3.47
TYSON FOODS INCTSN US3.41

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version