Följ oss

Nyheter

Min vinnande väg bli rik på aktier – Andra sträckan

Publicerad

den

Min vinnande väg bli rik på aktier - Andra sträckan - Danskt band, Svenska, 2021 Arne Kavastu Talving fortsätter bjuda på sina vinnande kunskaper och goda råd

Min vinnande väg bli rik på aktier – Andra sträckan – Danskt band, Svenska, 2021

Författare: Arne Talving

246kr

Beskrivning

Arne Kavastu Talving fortsätter bjuda på sina vinnande kunskaper och goda råd för att även du ska lyckas slå aktieindex med dina placeringar. Du får lära dig grundläggande svårigheter som att hantera risk, pressade situationer och börsens glädjefnatt. Men även taktiska modeller för att framgångsrikt bemästra utmaningarna. Du får även titta in i Kavastus egen vinnande aktieportfölj och se hans favoriter.

Boken är en fristående fortsättning på storsäljaren Min vinnande väg bli rik på aktier (Steg 1, från 2019). Du har stor behållning av den utan att ha läst den förra boken, även om den är ett bra komplement.

Arne Talving är en av Sveriges mest kända aktieprofiler, som författare, utbildare och flitig tänkare på sociala medier. Arne har utvecklat en alldeles egen strategi för framgångsrika aktieaffärer – Kavastus Trender. Med den har han 12 år i rad slagit börsindex med god marginal.

Läs och lär av Kavastus enastående framgångar på börsen. Många av råden är enkla att ta till sig. Andra kräver lite mer engagemang och intresse. Men en sak är säker. Du är välkommen att följa med på Kavastus vinnande väg att bli rik på aktier.


Arne Kavastu Talving är bankmannen som tröttnade på att placera i aktier ungefär som alla andra och utvecklade sin egen strategi Kavastus Trender. Med den har han under en lång följd av år lyckats slå börsindex med god marginal och är nu ekonomiskt fri.

Kavastu har redan kultstatus bland aktiebloggare och finanstwittrare med 40 000 följare och är därmed en av Sveriges mest populära. Han är en eftertraktad föreläsare i aktiesammanhang och håller även avancerade praktiska utbildningar i sin strategi.

Arne Talving skrev 2018 tillsammans med Marcus Hernhag första boken Den enkla vägen bli rik och fri med aktier. Den blev en stor succé med snart 15 000 sålda ex. Detta är Arnes första egna bok. En uppföljare planeras till hösten 2021.

Arne är uppväxt i Torshälla men har rötter från den lilla estländska byn Kavastu.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *