Nyheter

LINXC ETF investerar i attraktivt prissatta företag med solida affärsmodeller

Publicerad

den

Investlinx Capital Appreciation UCITS ETF ETF A EUR Capitalization (LINXC ETF) investerar i aktier med fokus på Fundamental/Quality, World. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumulerar).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,85 % p.a. Fonden replikerar det underliggande indexets utveckling genom att köpa alla indexbeståndsdelar (full replikering). Investlinx Capital Appreciation UCITS ETF ETF A EUR Capitalization har tillgångar på 126 miljoner euro under förvaltning. ETF:en är yngre än 1 år och har sin hemvist i Irland.

Capital Appreciation ETF

Fonden investerar främst i globala aktierelaterade värdepapper i attraktivt prissatta företag med solida affärsmodeller, starka marknadspositioner, hållbara konkurrensfördelar, exponering för strukturella tillväxtmöjligheter och starka ledningsgrupper med en meritlista av effektiv kapitalallokering.

Fonden är en långsiktig ägare av sina portföljbolag och har inte som mål att tajma marknaden. Långsiktigt ägande skapar ansvar i investeringsbeslut och undviker överdriven handel.

Fondens urval av värdepapper kompletteras med en lämplig diversifiering efter sektorer och intäktsströmmar för att bygga en motståndskraftig portfölj. Fonden strävar efter att mildra portföljens nedsida genom att välja ett rimligt antal företag som har intäkts- och vinststabilitet och låg hävstångseffekt.

Investeringsstrategi

Investlinx Capital Appreciation UCITS ETF ETF En EUR Capitalization är en aktivt förvaltad ETF.

Denna ETF syftar till att välja attraktivt prissatta företag med solida affärsmodeller, starka marknadspositioner, hållbara konkurrensfördelar, exponering för strukturella tillväxtmöjligheter och starka ledningsgrupper med en meritlista av effektiv kapitalallokering.

Handla LINXC ETF

Investlinx Capital Appreciation UCITS ETF ETF A EUR Capitalisation (LINXC ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på Borsa Italiana.

Borsa Italiana är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Borsa ItalianaEURLINXC

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version