Nyheter

KORU ETF 3 x utvecklingen på börsen i Sydkorea

Publicerad

den

Direxion Daily South Korea Bull 3X Shares (KORU ETF) ger 300 % daglig hävstångsexponering mot ett börsvärdevägt index för stora och medelstora sydkoreanska företag. Direxion Daily South Korea Bull 3X Shares (KORU ETF), som handlas på NYSEArca kommer med en förvaltningskostnad på 1,29 procent.

KORU Factset Analytics Insight

KORU är ett aggressivt endagsspel på sydkoreanska aktier. Fonden strävar efter att ge 3x prestanda för MSCI Korea 25/50 Index. Samsung Electronics utgör en stor del av indexet, så alla stora svängningar i elektronikjättens aktie kommer sannolikt att förstärkas i KORUs avkastning. Fonden balanserar om sin hävstång på daglig basis, så KORU är strikt avsedd att vara ett kortsiktigt handelsinstrument – om den hålls under längre perioder kan de sammansatta effekterna av den dagliga ombalansen leda till betydande skillnader från den förväntade avkastningsbanan.

Fondinformation

Denna hävstångsbaserade ETF strävar efter en avkastning som är 300 % av avkastningen på dess jämförelseindex för en enda dag. Fonden bör inte förväntas ge tre gånger avkastningen på jämförelseindexets ackumulerade avkastning under perioder som är längre än en dag.

Målindex

MSCI Korea 25/50 Index (M1KR2550) är utformat för att mäta resultatet för de stora och medelstora bolagssegmenten på den sydkoreanska aktiemarknaden, och täcker cirka 85 % av det friflyttade marknadsvärdet för sydkoreanska emittenter. Man kan inte investera direkt i ett index.

Handla KORU ETF

Direxion Daily South Korea Bull 3X Shares (KORU ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder emellertid handel i KORU ETF. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets erbjuder handel med Direxion Daily South Korea Bull 3X Shares (KORU ETF) i form av CFDer. Till CMC Markets

Största innehav

VärdepapperVikt
Samsung Electronics22,98
SK Hynix5,04
Naver Corp4,30
Samsung Sdi3,60
LG Chemical3,25
Kakao Corp3,02
Hyundai Motor2,62
Posco2,36
Celltrion2,34
KIA Corporation2,09

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version