Följ oss

Nyheter

JPHC ETF japanska aktier i schweiziska franc

Publicerad

den

AMUNDI JPX-NIKKEI 400 UCITS ETF (JPHC ETF) försöker replikera så nära som möjligt utvecklingen av utvecklingen för det yendenominerade JPX-Nikkei 400-indexet (återinvesterade nettoutdelningar), oavsett om trenden är stigande eller fallande. Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot ett urval av japanska aktier utvalda enligt kvantitativa kriterier och kvalitativa kriterier för bolagsstyrning, och viktade enligt deras börsvärde. AMUNDI ETF JPX-NIKKEI 400 UCITS ETF har flera andelsklasser i olika valutor och andelsklasser som erbjuder daglig valutasäkring.

AMUNDI JPX-NIKKEI 400 UCITS ETF (JPHC ETF) försöker replikera så nära som möjligt utvecklingen av utvecklingen för det yendenominerade JPX-Nikkei 400-indexet (återinvesterade nettoutdelningar), oavsett om trenden är stigande eller fallande.

Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot ett urval av japanska aktier utvalda enligt kvantitativa kriterier och kvalitativa kriterier för bolagsstyrning, och viktade enligt deras börsvärde. AMUNDI ETF JPX-NIKKEI 400 UCITS ETF har flera andelsklasser i olika valutor och andelsklasser som erbjuder daglig valutasäkring.

Beskrivning av Amundi ETF JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged CHF

Amundi ETF JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged CHF investerar i aktier med fokus på Japan. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumulerar). JPX-Nikkei 400 (CHF Hedged) tillåter en bred investering med låga avgifter i 400 aktier.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,18 % p.a. Fonden replikerar utvecklingen av det underliggande indexet syntetiskt med en swap. Amundi ETF JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged CHF är en mycket liten ETF med tillgångar på 5 miljoner GBP under förvaltning. JPHC ETF är äldre än 3 år och har sin hemvist i Luxemburg.

Handla JPHC ETF

Amundi ETF JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged CHF (JPHC ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på Euronext Paris.

Euronext Paris är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext ParisCHFJPHC
SIX Swiss ExchangeCHFJPHC

Största innehav

VärdepapperVikt %
RECRUIT HOLDINGS CO LTD2,04
TOKYO ELECTRON LTD1,98
SONY CORP1,9
HOYA1,81
KEYENCE CORP1,74
HITACHI1,64
NIPPON TELEGRAPH & TELEPHONE1,63
NIDEC CORPORATION1,59
DAIKIN INDUSTRIES1,55
TOYOTA MOTOR1,55

Innehav kan komma att förändras