Nyheter

HANetf når 900 MUSD i förvaltning

Publicerad

den

HANetf når 900 MUSD i förvaltning, detta innebär att den förvaltade volymen hos HANetf har ökat med 1 200 procent sedan årets början.

Hector McNeil, Co-CEO för HANetf sa att ”HANetf har haft ett fantastiskt år hittills och det är inte slut ännu. HANetfs framgång i år beror till stor del på att utveckla innovativa nya ETF:er och ETC:er som fångar europeiska investerares intresse och fantasi. I år har vi lanserat sju nya produkter. Vi lanserade världens första koldioxidundvikande ETF, som är den första av många ESG-ETF:er som vi planerar att ha på HANetf-plattformen.

Andra nya fonder i år har inkluderat en guldfond med The Royal Mint, det enda guld-ETC i världen som förvarar guld hos ett myntverk och inte i en bank. Vi kom med världens första centralt clearade, helt fungibla börshandlade Bitcoin produkt. Utöver detta har vi lanserat en mängd moderna tematiska ETF:er som inkluderar medicinsk cannabis, som är Europas första cannabisrelaterade ETF, Europas första 5G och digitala infrastruktur, nordamerikansk mellanströmsenergi och världens första sharia-kompatibla globala aktie ETF.

Om HANetf

HANetf är en oberoende leverantör av UCITS ETF: er, som arbetar med kapitalförvaltningsföretag för att få differentierade, moderna och innovativa exponeringar till europeiska ETF-investerare.

HANetfs produkter handlas både på London Stock Exchange och på tyska Xetra/Deutsche Börse. Det betyder att det går att handla dessa fonder genom de flesta svenska nätmäklarna, till exempel Nordnet och Avanza.

HANetf Produkter:TickerValuta
HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETFSKYY SKYPUSD GBP
EMQQ Emerging Markets Internet & Ecommerce UCITS ETFEMQQ EMQPUSD GBP
The Medical Cannabis and Wellness UCITS ETFCBDX CBDPUSD GBP
HAN-GINS Tech Megatrends Equal Weight UCITS ETFITEK ITEPUSD GBP
HAN-GINS Indxx Healthcare Innovation UCITS ETFWELL WELPUSD GBP
KMEFIC FTSE Kuwait Equity UCITS ETFKUW8 KUWPUSD GBP
The Royal Mint Physical Gold Securities ETCRMAU RMAPUSD GBP
BTCetc Bitcoin Exchange Traded CryptoBTCEEUR
Alerian Midstream Energy Dividend UCITS ETFMMLP PMLPUSD GBP
Almalia Sanlam Active Shariah Global Equity UCITS ETFAMAL AMAPUSD GBP
Digital Infrastructure and Connectivity UCITS ETFDIGI PIGIUSD GBP
iClima Global Decarbonisation Enablers UCITS ETFCLMA CLMPUSD GBP

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version