Följ oss

Nyheter

Han förlorade på Gamestop men tog igen det på Australian Safe Shepherd Coins

Publicerad

den

Hur en arbetslös daghandlare som brändes av både GameStop och dogecoin slutade med att äga 20 miljarder enheter av en kryptovaluta som kallas Australian Safe Shepherd Coins, också kallade ASS Coins.

Hur en arbetslös daghandlare som brändes av både GameStop och dogecoin slutade med att äga 20 miljarder enheter av en kryptovaluta som kallas Australian Safe Shepherd Coins, också kallade ASS Coins.

38-årige Eric Hackney lade $ 500 i en kryptovaluta som kallas Australian Safe Shepherd, som är mer allmänt känd som ASS-mynt, rapporterade Bloomberg. Han äger nu 20 miljarder enheter av altcoinet. Hackney investerade i ASS -Coin efter att ha förlorat pengar på GameStop och missat vinster i dogecoin, båda favoriter på sociala medier.

Static - Blue - 500x500

Denna investerare lovade att “aldrig mer” missa vinster från hyped-up-kryptovalutor. En investering på 500 dollar senare är han nu stolt ägare till 20 miljarder enheter av Australian Safe Shepherd, även känd som ASS -mynt, rapporterade Bloomberg.

I artikeln, med titeln “$ ASS Coin Billionaire: Tales From the Fringe of the Crypto Craze”, beskrev Bloombergs reportrar den 38-årige Eric Hackneys, som valde att spela finansmarknaderna i Robinhood-appen efter att ha förlorat sin jobb under COVID-19-pandemin, istället för att arbeta för 9 dollar i timmen.

I artikeln beskrivs han som en “spänningssökande amatör, som blir överdriven av sociala medier.” Sociala medieplattformar har blivit en viktig del av högkonjunkturen inom detaljhandeln, eftersom en ny undersökning visade att var femte investerare har använt Reddit för att hjälpa dem att fatta ett investeringsbeslut.

Hackney, en tidigare bartender från Tampa, Florida, sa att han var en del av GameStop -duren tidigare i år där en armé av detaljhandlare i Reddit fick aktien att skjuta i höjden och pressade blankarna. När det gäller hans investering i aktien sa han till Bloomberg att han “var uppe och då, på ett ögonblick, var han inte det.”

Han investerade också i dogecoin vid ett tillfälle. Dogecoin, som började som ett skämt på sociala medier om en populär meme och har sedan blivit en välkänd altcoin.

I januari köpte Hackney dogecoin för 4 cent, och valutan fördubblades omedelbart. Men han tålde inte de vilda prissvängningarna och sålde sin position, bara för att se att den rusa till 74 cent innan den föll tillbaka.

Då lovade han att aldrig låta det hända honom igen, skrev Bloomberg. Det var då han satte 500 dollar i ASS-Coins. Altcoins har tagit tag i detaljhandelsinvesterare nyligen. Istället för den välkända bitcoin investerar många i bland annat dogecoin, litecoin och safemoon.

Static - White - 500x500

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *