Följ oss

Nyheter

EXTZ ETC för den som tror på kryptovalutan Tezos

Publicerad

den

XTZetc – ETC Group Physical Tezos (EXTZ ETC) levererar fysisk exponering mot Tezos Tez-kryptovaluta (Tez eller "XTZ") med säkerheten och likviditeten för en börshandlad produkt

XTZetc – ETC Group Physical Tezos (EXTZ ETC) levererar fysisk exponering mot Tezos Tez-kryptovaluta (Tez eller ”XTZ”) med säkerheten och likviditeten för en börshandlad produkt

XTZetc – ETC Group Physical Tezos (Ticker: EXTZ) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Tezos Tez-mynt (XTZ, eller ”Tez”). Tezos är ett smart kontraktsblockkedjenätverk fokuserat på säkerhet och skala för stora transaktioner.

Varje enhet i EXTZ ETC stöds till 100 % fysiskt av Tez och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare och likvidare sätt att få exponering mot Tez. Varje enhet av EXTZ ger innehavaren en fordran på ett fördefinierat belopp av Tez.

EXTZ ges ut av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Varför investera i EXTZ Tezos ETC?

Ett enkelt sätt att investera i Tezos: Att investera i EXTZ är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i Tez, finns det inget behov av att engagera sig i de tekniska utmaningarna med att sätta upp en kryptovaluta-plånbok för att lagra Tez* eftersom dina enheter av EXTZ förvaras säkert hos din mäklare eller bank.

*Investerare behöver bara en kryptovaluta-plånbok om de vill lösa in mot Tez.

Investera i Tezos på en reglerad börs: EXTZ:s primära notering är XETRA, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende i vetskap om att alla marknadsdeltagare är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutabörser, av vilka många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa riklig börslikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar Tez som backar upp värdepapperen hos Coinbase Custody Trust Company, en säker, reglerad förvaringsinstitut, specialbyggd för att hålla digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML-standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har kontrollerats.

Risker

Investerarnas kapital är i riskzonen och investerare kanske inte får tillbaka det ursprungligen investerade beloppet och bör inhämta oberoende råd innan de fattar ett beslut.

ETCer handlas på börser som värdepapper. De köps/säljs till marknadspriser som kan skilja sig från nettotillgångsvärdet för ETC.

Kryptovalutor kan vara mycket volatila och ditt kapital är i fara.

Handla EXTZ ETC

XTZetc – ETC Group Physical Tezos (EXTZ ETC) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEuroEXTZ
XETRAUSDEXTY
Static - Blue - 500x500

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.