Följ oss

Nyheter

ETC Group lanserar sin fjärde kryptoprodukt – en Bitcoin Cash Exchange Traded Product (ETP)

Publicerad

den

ETC Groups Bradley Duke går med i Proactive London för att introducera sin kryptoprodukt, Bitcoin cash ETP efter framgångarna med deras Bitcoin, Ethereum och Litecoin ETP. Produkten är nu tillgänglig som Bitcoin Cash Exchange Traded Product (BTCH ETP) på Deutsche Börse XETRA.

ETC Groups Bradley Duke träffar Proactive London för att introducera sin kryptoprodukt, Bitcoin cash ETP efter framgångarna med deras Bitcoin, Ethereum och Litecoin ETP. Produkten är nu tillgänglig som Bitcoin Cash Exchange Traded Product (BTCH ETP) på Deutsche Börse XETRA.

Det syftar till att vara den billigaste Bitcoin Cash -produkten som finns tillgänglig för närvarande, samtidigt som den drar nytta av hög kvalitet, säkerhet och förvaring av institutionell kvalitet och 100% fysiskt stödda funktioner som matchar ETC Groups andra ETC -värdepapper.

Det har tagits fram som svar på den starka efterfrågan från institutionella investerare, XETRA -noteringen ger BTCH inom särskilt lätt räckhåll för investerare i Tyskland, som nu har några av de mest kryptovänliga skattelagarna på fastlandet i Europa.

Handla BTCH ETP

Bitcoin Cash Exchange Traded Product (BTCH ETP) är en europeisk börshandlad kryptoprodukt som handlas på tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *