Nyheter

Essentials of Foreign Exchange Trading

Publicerad

den

Essentials of Foreign Exchange Trading – E-bok, Engelska, 2009

Författare: Chen James Chen

393kr

KÖP E-BOK

Laddas ned direkt

Beskrivning

Denna valutahandelsbok ger läsarna verklig, praktisk information om hur man handlar valutamarknaden effektivt. Det börjar med att täcka introduktionsinformation om valutamarknaden, inklusive grundläggande handelsmekanik och fördelarna med valutahandel, och fortsätter sedan med att beskriva specifika valutahandelsmetoder och färdigheter i steg-för-steg-detaljer.

Detta inkluderar mycket praktisk information om teknisk och fundamental analys, risk- och pengarhantering och kraftfulla valutahandelsstrategier. Dessa strategier har visat sig vara extremt effektiva för att hjälpa handlare att spela valutaspelet för att vinna. JAMES CHEN, CTA, CMT (Montville, NJ) är Chief Technical Strategist på FX Solutions, en ledande valutamäklare. En expert på valutahandel och teknisk analys, han är också en registrerad Commodity Trading Advisor (CTA) och en Chartered Market Technician (CMT).

Mr Chen skriver daglig valutaanalys, leder valutahandelsseminarier och har skrivit många artiklar om valutahandelsstrategi och teknisk analys för stora finansiella publikationer. Dessa inkluderar Forbes.com, Futures Magazine, Technical Analysis of Stocks and Commodities Magazine och Stocks, Futures and Options (SFO) Magazine.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version