Följ oss

Nyheter

ELTC ETC spårar priset på Litecoin

Publicerad

den

LTCetc - ETC Group Physical Litecoin (ELTC ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Litecoin.

LTCetc – ETC Group Physical Litecoin (ELTC ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Litecoin.

ELTCs primära notering finns på Deutsche Börses XETRA och är centralt clearad, vilket ger investerare ett säkert sätt att få exponering mot Litecoin -kryptovalutan. Varje enhet av ELTC Litecoin ETC är 100% fysiskt uppbackad och ger innehavaren anspråk på en fördefinierad mängd Litecoin.

ELTC utfärdas av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Beskrivning av LTCetc – ETC Group Physical Litecoin

Den totala kostnadskvoten uppgår till 2,00% p.a. ELTC ETN replikerar prestandan för det underliggande indexet med en skuldförpliktelse med säkerhet som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. LTCetc – ETC Group Physical Litecoin är en mycket liten ETN med 6 miljoner GBP – under förvaltning. ELTC ETN är yngre än 1 år och har sitt säte i Tyskland.

Varför investera i ELTC Litecoin ETC?

Ett enklare sätt att investera i Litecoin: Att investera i ELTC är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i Litecoin (LTC), finns det ingen anledning att ta itu med de tekniska utmaningarna med att skapa en kryptovaluta -plånbok för att lagra LTC, eftersom dina enheter i ELTC sitter säkert hos din mäklare eller bank. Investerare behöver bara en plånbok med kryptovaluta om de vill lösa in för LTC

Investera i Litecoin på en reglerad börs: ELTCs primära notering är XETRA, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende med vetskap om att alla marknadsaktörer är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutautbyten, varav många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa gott om valutalikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar Litecoin som stödjer värdepappren hos BitGo Trust Company, en säker, reglerad custodian, som är avsedd för digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML -standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har granskats.

Risker

Investerarnas kapital är i fara och investerare kanske inte får tillbaka beloppet som ursprungligen investerades och bör inhämta oberoende råd innan de fattar ett beslut.

Varje beslut att investera bör baseras på informationen i det relevanta prospektet.

ETC -värdepapper är uppbyggda som skuldebrev, inte som eget kapital.

Handla ELTC ETC

ETC Group Physical Litecoin (ELTC ETC) är en börsnoterad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURELTC
SIX Swiss ExchangeUSDELTC
SIX Swiss ExchangeGBPELTC
SIX Swiss ExchangeCHFELTC
Static - White - 1024x768

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.