Följ oss

Nyheter

E-handel: investera bortom pandemin

Publicerad

den

I det här avsnittet pratar Jane Edmondson, VD och medgrundare på EQM Indexes, med IGTVs Victoria Scholar om övergången från "klossar" till "klick" med årets kraftiga online-shopping.

I det här avsnittet pratar Jane Edmondson, VD och medgrundare på EQM Indexes, med IGTVs Victoria Scholar om övergången från ”klossar” till ”klick” med årets kraftiga online-shopping. Edmondson säger ’köpcentret är inte dött, det har precis flyttat online’.

Hon diskuterar investeringsmöjligheterna i aktier som Peloton, Doordash och Amazon, alla komponenter i den nya IBUY ETF (IB0Yi Tyskland), som spårar online-e-handelsmarknaden. Indexet ökade med 188% under det senaste året på grund av pandemin. Edmondson förklarar också varför hon tycker att övergången till e-handel är ett tema som kommer att bestå bortom COVID-19, med många återförsäljare som använder en omnikanalstrategi.

Handla IBUY ETF

Global Online Retail UCITS ETF – Acc (Xetra: IB0Y) handlas på den tyska börsen. Det gör det möjligt för investerare att handla denna börshandlade fond genom en svensk nätmäklare som Nordnet, Avanza som eller DEGIRO. Utöver detta erbjuder även  IG handel i denna börshandlade fond.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *