Följ oss

Nyheter

Deutsche Bank inleder marknadsföringssamarbete med ETFSverige.se avseende ETF:er

Publicerad

den

Deutsche Bank inleder marknadsföringssamarbete med ETFSverige.se avseende ETF:er

Deutsche Bank inleder marknadsföringssamarbete med ETFSverige.se avseende ETF:er. Deutsche Bank och ETFSverige.se har skrivit ett långsiktigt marknadsföringsavtal gällande marknadsföring av ETF:er. Deutsche Bank kommer via sitt ETF-bolag db x-trackers tillhandahålla skräddarsydd ETF-information till ETFSveriges användare.

Informationen som kommer tillhandahållas är bland annat aktuell och historisk kursinformation för samtliga db X-trackers ETF:er som är tillgängliga för privatpersoner i Sverige. Vidare kommer faktablad finnas direkt tillgängliga för samtliga ETF:er för den som vill lära sig mer. Lösningen kommer att fortsätta att utvecklas allteftersom.

Lättillgänglig information är A och O

Lättillgänglig information är a och o när det gäller ETF:er och ETF-marknaden. Deutsche Banks lösning underlättar historisk analys och ger även privata investerare en snabb och enkel möjlighet att lära sig mer om de enskilda ETF:erna. Inom kort hoppas vi även kunna presentera ytterligare spännande utbyggnader av denna unika lösning, säger Stephan Agerman, grundare av ETFSverige.se.

Vi är glada att samarbeta med ETFSverige för att erbjuda investerare en ny innovativ data och informationstjänst utan kostnad. Med realtidskurser för db X-trackers nu tillgängliga via ETFSverige kan investerare följa prisutvecklingen under handelsdagen i realtid och därmed känna sig närmare marknaden. db X-trackers är en av de största ETF leverantörerna i världen med produkter i alla större tillgångsslag. När fler investerare letar efter billig marknadsexponering via ETF:er kommer priser och informationslösningar som denna att bli alltmer viktiga, säger Thorsten Michalik, global head of db X- trackers.

ETFSverige.se har senare integrerats i ETFmarknaden.se

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.