Nyheter

Det indiska rymdprogrammet har hela rymdsektorn mycket intressant

Publicerad

den

HANetfs medgrundare och med-VD Hector McNeil pratar med Thomas Warner från Proactive London om den senaste utvecklingen från ETFens värld och från marknaderna mer generellt, när verksamheten går upp igen efter sommaruppehållet och det indiska rymdprogrammet.

Han börjar med att lyfta fram den anmärkningsvärda prestation som Indian Space Research nyligen gjorde med sitt Chandrayaan-3 Moon-uppdrag, som följs av Aditya-L1-uppdraget mot solen, och säger att programmet ”har hela sektorn mycket upphetsad.” HANetf har fått uppmärksamhet för sin börshandlade fond med rymdtema Procure Space UCITS ETF (YODA) som täcker ett brett spektrum från rymdturism till försvar och utforskning, vilket återspeglar det växande intresset för rymdsektorn.

Dessutom lyfte Hector fram ökningen på den amerikanska teknikmarknaden, särskilt NASDAQ-indexet. Han säger att HANetfs tillvägagångssätt att ge lika stor vikt i sina ETFer ger en möjlighet för aktier som ligger efter techjättarna att komma ikapp. Deras HAN-GINS Tech Megatrend Equal Weight UCITS ETF (T3KE) täcker olika sektorer, såsom sociala medier, blockchain och molnteknik.

Ett annat fokusområde för HANetf är uran. De erbjuder en uranfokuserad ETF, Sprott Uranium Miners UCITS ETF som inkluderar både aktier och fysiskt uran, vilket ger investerare en unik exponering mot sektorn. Hector talar om de positiva utsikterna för uran och den snabba tillväxten av deras uranfokuserade produkter.

Handla YODA ETF

HANetf Procure Space UCITS ETF Acc (YODA ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version