Följ oss

Nyheter

CCLD ETF investerar i kinesiska företag som arbetar med molntjänster

Publicerad

den

Global X China Cloud Computing UCITS ETF USD Accumulating (CCLD ETF) investerar i aktier med fokus på Cloud Technology, Kina. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Global X China Cloud Computing UCITS ETF USD Accumulating (CCLD ETF) investerar i aktier med fokus på Cloud Technology, Kina. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,68 % p.a. Fonden replikerar det underliggande indexets utveckling genom att köpa alla indexbeståndsdelar (full replikering). CCLD ETF är yngre än 1 år och har sin hemvist i Irland.

Skäl att överväga CCLD

Hög tillväxtpotential. Denna ETF gör det möjligt för investerare att få tillgång till hög tillväxtpotential genom företag som är positionerade för att dra nytta av den ökade användningen av molnteknik i Kina.

Obegränsad inställning. ETFens sammansättning överskrider klassiska sektor- och branschklassificeringar genom att spåra ett framväxande tema.

ETF-effektivitet. I en enda affär ger denna ETF tillgång till dussintals företag med hög exponering för molnberäkningstemat i Kina.

Sammanfattning av ETFen

Global X China Cloud Computing UCITS ETF (CCLD) strävar efter att investera i företag som är positionerade för att dra nytta av det ökade införandet av cloud computing-teknik i Kina, inklusive företag som är verksamma i affärer som datacenter, molntjänster, Software-as-a-Services (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) och Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

ETFens mål

Global X China Cloud Computing UCITS ETF (CCLD) strävar efter att ge investeringsresultat som generellt motsvarar pris- och avkastningsutvecklingen, före avgifter och utgifter, för Solactive China Cloud Computing v2 Index.

Investeringsstrategi

Solactive China Cloud Computing-index spårar kinesiska företag som är aktiva i molndatorbranschen.

Handla CCLD ETF

Global X China Cloud Computing UCITS ETF USD Accumulating (CCLD ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana och Deutsche Boerse Xetra. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana och Deutsche Boerse Xetra. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURCCLD
SIX Swiss ExchangeCHFCCLD

Största innehav

Vikt (%)KortnamnVärdepapper
10.65NTES USNETEASE INC-ADR
10.19LU USLUFAX HOLDING LTD-ADR
9.33700 HKTENCENT HOLDINGS LTD
8.35BABA USALIBABA GROUP HOLDING-SP ADR
7.923690 HKMEITUAN-CLASS B
6.95002230 C2IFLYTEK CO LTD – A
5.15BEKE USKE HOLDINGS INC-ADR
4.34600570 C1HUNDSUN TECHNOLOGIES IN
3.64GDS USGDS HOLDINGS LTD – ADR
3.37268 HKKINGDEE INTERNATIONAL SF

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.