Följ oss

Nyheter

BTCE ETC en satsning på Bitcoinpriset

Publicerad

den

BTCetc - ETC Group Physical Bitcoin (BTCE ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Bitcoin. Varje BTCE Bitcoin ETC backas 100 procent fysiskt upp av Bitcoin och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare sätt att få exponering för Bitcoin. Varje enhet i BTCE ger innehavaren en fordran på en fördefinierad mängd Bitcoin.

BTCetc – ETC Group Physical Bitcoin (BTCE ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Bitcoin. Varje BTCE Bitcoin ETC backas 100 procent fysiskt upp av Bitcoin och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare sätt att få exponering för Bitcoin. Varje enhet i BTCE ger innehavaren en fordran på en fördefinierad mängd Bitcoin.

BTCE utfärdas av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Beskrivning av BTCetc – ETC Group Physical Bitcoin

Den totala kostnadskvoten uppgår till 2,00% p.a. BTCetc – ETC Group Physical Bitcoin (BTCE ETC) replikerar utvecklingen för det underliggande indexet med en skuldförpliktelse med säkerhet som backas upp av fysiska innehav av Bitcoin. BTCetc – ETC Group Physical Bitcoin är en stor ETN med 559 miljoner GBP under förvaltning. BTCE ETC är äldre än 1 år och har sitt säte i Tyskland.

Varför investera i BTCE Bitcoin ETC?

Ett enklare sätt att investera i Bitcoin: Att investera i BTCE Bitcoin ETC är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i Bitcoin, finns det ingen anledning att engagera sig i de tekniska utmaningarna med att skapa en kryptovaluta -plånbok för att lagra Bitcoin. Investerare behöver bara en plånbok med kryptovaluta om de vill lösa in BTCE för fysisk bitcoin. Dina BTCE -enheter förvaras säkert hos din mäklare eller bank.

Investera i Bitcoin på en reglerad börs: BTCE handlas på reglerade europeiska börser som Xetra, Euronext och SIX. Investerare kan handla med förtroende med vetskap om att alla marknadsaktörer är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutautbyten, varav många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa gott om valutalikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar Bitcoin hos BitGo Trust Company, en säker, reglerad custodian, som är avsedd för digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML -standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har granskats.

Risker

Investerarnas kapital är i fara och investerare kanske inte får tillbaka beloppet som ursprungligen investerades och bör inhämta oberoende råd innan de fattar ett beslut.

Varje beslut att investera bör baseras på informationen i det relevanta prospektet.

ETC -värdepapper är uppbyggda som skuldebrev, inte som eget kapital.

ETC handlas på börser som värdepapper. De köps/säljs till marknadspriser som kan skilja sig från ETCns substansvärde.

Handla BTCE ETC

ETC Group Physical Bitcoin (BTCE ETC) är en börsnoterad kryptovaluta som handlas på Euronext Paris och tyska XETRA.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext ParisEURBTCE
XETRAEURBTCE
SIX Swiss ExchangeUSDBTCE
SIX Swiss ExchangeGBPBTCE
SIX Swiss ExchangeCHFBTCE
Static - White - 1024x768

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *