Följ oss

Nyheter

BLV ETF investerar i långa dollarnominerade obligationer

Publicerad

den

Vanguard Long-Term Bond ETF (NYSEArca: BLV ETF) finns även att handla som en traditionell fond under namnet Admiral ™ -Share. BLV är en amerikansk ETF.

Vanguard Long-Term Bond ETF (NYSEArca: BLV ETF) finns även att handla som en traditionell fond under namnet Admiral ™ -Share. BLV är en amerikansk ETF.

BLV spårar ett marknadsvärderat index på investeringsklasserade USD-denominerade stats-, företags- och utlandsskulder minst 10 år till förfall. BLV är en utdelande ETF som äger mer än 2 700 obligationer från olika emittenter. Förvaltningskostnaden ligger på 0,05 procent.

Produktöversikt

• Försöker spåra resultatet för Bloomberg Barclays U.S. Long Government / Credit Float Adjusted Index.
• Börshandlad andelsklass.
• Passivt hanteras med hjälp av indexsampling.
• Diversifierad exponering mot den långsiktiga amerikanska obligationsmarknaden.
• Ger hög löpande inkomst med hög kreditkvalitet.

BLV Factset Analytics Insight

BLV har exponering för en bred portfölj med placeringsobligationer. Fonden följer Barclays U.S. Long Government / Credit Float Adjusted Index, som består av amerikanska myndigheter, utländska emissioner i USD och företagsobligationer med en löptid på 10 år eller mer. Fonden strävar efter att leverera ett brett och rimligt likvidt intag av segmentet.
Fondöversikt

Investeringen syftar till att spåra resultatet för Bloomberg Barclays U.S. Long Government / Credit Float Adjusted Index. Detta index omfattar alla medelstora och större emissioner av amerikanska statsobligationer, företagsinvesteringar och placeringsgrad i internationella dollarobligationer som har en löptid över 10 år och är offentligt utgivna. Alla fondens investeringar kommer att väljas ut genom provtagningsprocessen och minst 80% av fondens tillgångar kommer att investeras i obligationer som innehas i indexet.

Handla BLV ETF

Vanguard Long-Term Bond ETF (NYSEArca: BLV ETF) är en amerikansk ETF. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i denna börshandlade fond. Till IGs ETF Screener.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *