Nyheter

ARKW ETF, satsar på nästa generations Internetföretag

Publicerad

den

ARK Next Generation Internet ETF (NYSEArca: ARKW ETF) är en aktivt förvaltad ETF som nomalt har mellan 35 och 50 olika innehav i sin portfölj. Denna ETF har en årlig förvaltningskostnad på 0,79 procent.

Varför investera i ARKW ETF?

Exponering för ”Next Generation Internet” inklusive artificiell intelligens, big data, cloud computing, cybersäkerhet och blockchain-teknik.

Fondbeskrivning och mål

Företag inom ARK Next Generation Internet ETF * (ARKW) är fokuserade på och förväntas dra nytta av att flytta baserna för teknikinfrastruktur till molnet, vilket möjliggör mobila, nya och lokala tjänster, till exempel företag som litar på eller drar nytta av den ökade användningen av delad teknik, infrastruktur och tjänster, internetbaserade produkter och tjänster, nya betalningsmetoder, big data, sakernas internet och social distribution och media. Dessa företag kan utveckla, producera eller möjliggöra:

OM ARKW

ARKW är en aktivt förvaltad ETF som strävar efter långsiktig tillväxt av kapital genom att investera under normala förhållanden främst (minst 80% av dess tillgångar) i amerikanska och utländska börshandlade aktierelaterade värdepapper som är relevanta för fondens investeringstema nästa. generationens internet.

Handla ARKW ETF

ARK Next Generation Internet ETF (NYSEArca: ARKW ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i ARK Next Generation Internet ETF (NYSEArca: ARKW ETF).

Läs mer om ETFer från IG

CFDer är komplexa finansiella instrument och att investera i dem innebär en stor risk att snabbt förlorar pengar på grund av hävstången. 75 procent av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med dessa produkter. Du bör överväga om du förstår hur CFDer fungerar och om du har råd att ta risken att förlora dina pengar.

Största innehav

ViktFöretagKortnamn
8.30%TESLA INCTSLA
4.45%GRAYSCALE BITCOIN TRUST BTCGBTC
4.17%SQUARE INC – ASQ
4.07%TELADOC HEALTH INCTDOC
3.75%ROKU INCROKU
3.16%SPOTIFY TECHNOLOGY SASPOT
3.02%SHOPIFY INC – CLASS ASHOP
2.90%TENCENT HOLDINGS LTD-UNS ADRTCEHY
2.81%AGORA INC-ADRAPI
2.30%ZILLOW GROUP INC – CZ

2 Kommentarer

Populära

Exit mobile version