Följ oss

Nyheter

ALTC ETC en korg av fysiskt uppbackade kryptovalutor

Publicerad

den

WisdomTree Crypto Altcoins (ALTC ETC) är en fysiskt backad börshandlad produkt (ETP). Målet med denna produkt är att erbjuda aktieägare ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få exponering mot WisdomTree CF Crypto Altcoins Index.

WisdomTree Crypto Altcoins (ALTC ETC) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP). Målet med denna produkt är att erbjuda aktieägare ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få exponering mot WisdomTree CF Crypto Altcoins Index.

Viktigaste fördelarna

• Ger tillgång till en diversifierad, marknadsvärdevägd exponering mot några av de största och mest likvida kryptotillgångarna, bortom bitcoin och eter, i en enkel strategi med årlig ombalansering.

• Fysiskt uppbackad av själva kryptotillgångarna som är professionellt säkrade i kylförvaring*.

• WisdomTree är världsledande på att säkra ETP:er som backas upp av fysiska metaller och har använt samma struktur för att skydda fondinnehav.

• Noterad och intradagshandel tillgänglig på större europeiska börser i USD/EUR/CHF, eller tillgänglig via OTC-handel.

• Institutionella lösningar för förvaring av kryptotillgångar som kontinuerligt utvärderas och övervakas av WisdomTree.

• ETP-strukturen passar sömlöst inom nuvarande portföljförvaltningsstrukturer.

Potentiella risker

• En investering i denna produkt innebär en viss risk. Varje beslut att investera bör baseras på informationen i det relevanta prospektet. Potentiella investerare bör skaffa oberoende redovisnings-, skatte- och juridisk rådgivning och bör konsultera sina professionella rådgivare för att fastställa lämpligheten av denna produkt som en investering för sina egna omständigheter.

• Värdet på denna produkt kan gå upp eller ner och en värdepappersinnehavare kan förlora en del av eller hela det investerade beloppet.

• Priset på kryptotillgångar kan fluktuera kraftigt och kan påverkas av faktorer som investerares sentiment, utbud och efterfrågan, de globala finansmarknaderna och andra politiska, finansiella eller ekonomiska händelser.

Kyllagring: Privata nycklar som används för att signera transaktioner och bevisa ägande av pengar hålls på enheter som kräver manuellt mänskligt ingripande för att extrahera.

Handla ALTC ETC

WisdomTree Crypto Altcoins (ALTC ETC)

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
SIXCHFWALTGB00BMTP1519
SIXEURWALTGB00BMTP1519
XetraEURALTCGB00BMTP1519
SIXUSDWALTGB00BMTP1519

Största innehav

KryptovalutaVikt %
Solana (SOL)41.43%
Cardano (ADA)29.26%
Polkadot (DOT)14.02%
Litecoin (LTC)9.80%
Bitcoin Cash (BCH)5.50%

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.