Nyheter

AARB ETP , spårar utvecklingen för ARB, Arbitrums infödda token

Publicerad

den

21Shares Arbitrum ETP (AARB ETP) med ISIN CH1304867463, 100-procent fysiskt stödd, spårar utvecklingen för ARB, Arbitrums infödda token. AARB ger investerare ett reglerat och säkert sätt att utnyttja tillväxten av Arbitrum, TVL:s ledande lager-två (L2) ekosystem.

Fördelar

Ledande skalningslösning: Arbitrum, som grundades 2018, är designat för att förbättra Ethereums skalbarhet genom att kombinera transaktioner för att öka hastigheten samtidigt som kostnaderna minskar och Ethereums säkerhetsfunktioner bibehålls. Lösningens unika tillvägagångssätt har hjälpt till att driva nätverket till i genomsnitt över 900 000 dagliga transaktioner och över $2 miljarder totalt värde låst (TVL).

Enkelt och bekant: Att lägga till krypto till din portfölj behöver inte vara komplicerat. Investera med din befintliga rådgivare eller mäklarplattform och håll dina tillgångar på ett ställe.

100% fysiskt uppbackad: 21Shares Arbitrum ETP stöds till 100 % fysiskt av de underliggande ARB-tokens som hålls i kylförvaring av en förvaringsinstitut av institutionell kvalitet, vilket erbjuder ett bättre skydd än förvaringsalternativ som är tillgängliga för enskilda investerare.

Sammanfattning

Namn21Shares Arbitrum ETP
Lanseringsdatum4 december 04
Emittent21Shares AG
Förvaltningskostnad2.5%
KortnamnAARB
ISINCH1304867463

Underliggande tillgångar

100 procent Arbitrum

Handla AARB ETP

21Shares Arbitrum ETP (AARB ETP) är en börshandlad kryptovaluta (ETP) som handlas på Euronext Amsterdam.

Euronext Amsterdam är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnotering

BörsKortnamnValuta
Euronext ParisAARBEUR
Euronext AmsterdamAARBUSD

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version