Nyheter

5X62 ETF ger den omvända utvecklingen av den tyska bunden

Publicerad

den

Lyxor Bund Future Daily (-1x) Inverse UCITS ETF (5X62 ETF) följer indexets omvända utveckling, det vill säga den tyska bunden.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,20% p.a. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet syntetiskt med en swap. Lyxor Bund Future Daily (-1x) Inverse UCITS ETF har 297 miljoner GBP-tillgångar under förvaltning. 5X62 ETF är äldre än 5 år och har sitt hemvist i Luxemburg.

Lyxor Bund Future Daily (-1x) Inverse UCITS ETF är en UCITS-kompatibel börshandlad fond som syftar till att följa jämförelseindexet Solactive Bund Daily (-1x) Inverse Index. Solactive Bund Daily (-1x) Inverse Index är en strategi kopplad till Euro-Bunds framtid. Strategin återspeglar resultatet av en daglig investering med kort position i Euro-Bund-framtiden plus räntor, baserat på EONIA-räntan, på eventuellt kapital som inte är bundet.

Det fungerar enligt följande: strategin kommer att sjunka om räntorna för 10-åriga obligationer faller, och strategin kommer att stiga om räntorna för 10-åriga obligationer stiger. Strategin replikerar det omvända resultatet för Bund -framtiden ungefär en till en dagligen. Observera att för innehavstider på mer än en dag matchar inte det korta indexets prestanda det omvända resultatet för basindexet på grund av den dagliga beräkningsunderlaget. Startnivån för indexet fastställdes till 100 indexpunkter den 4 januari 2010.

Handla 5X62 ETF

Lyxor Bund Future Daily (-1x) Inverse UCITS ETF (5X62 ETF)

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Borsa ItalianaEURBUND1S
Euronext ParisEURBUNS
SIX Swiss ExchangeEURCBBFS
SIX Swiss ExchangeCHFCBBFS
Stuttgart Stock ExchangeEUR5X62
XETRAEUR5X62

Största innehav

NamnValutaVikt %SektorLand
EURO-BUND FUTURE SEP21EUR100%GovernmentTyskland

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version