Nyheter

3E3M ETC ger tre gånger ursuppgången på emerging markets

Publicerad

den

WisdomTree Emerging Markets 3x Daily Leveraged (3E3M ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP ger tre gånger den dagliga utvecklingen av Emerging Equities Rolling Futures Index, som spårar terminer på Front Quarter och Second Quarter mini MSCI Emerging Markets Index, plus ränteintäkterna som tjänats in på beloppet mot säkerhet. Mini MSCI Emerging Markets Index-terminer handlas på ICE FUTURES US.

Till exempel, om Emerging Equities Rolling Futures Index stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 3 %, exklusive avgifter. Men om Emerging Equities Rolling Futures Index faller med 1% under en dag, kommer ETP att falla med 3%, exklusive avgifter.

Emerging Equities Rolling Futures Index

Emerging Equities Rolling Futures Index är ett USD-denominerat index som syftar till att ge exponering mot resultatet av en korg som består av Front Quarter och Second Quarter mini MSCI Emerging Markets Index Futures-kontrakt noterat på ICE FUTURES US. Utbyte På grund av det regelbundna utgången av terminskontrakt används en kvartalsvis rullande metod där indexinnehaven rullar över från den för närvarande hållna Quarterly mini MSCI Emerging Markets Index Futures till nästa kvartalsvisa mini MSCI Emerging Markets Index Futures kontrakt i konstanta USD-termer så att Indexet förblir 100 procent investerat i kontrakten.

Även om indexet mäter överavkastningsutvecklingen baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen, ger ETP en totalavkastningsutveckling som även inkluderar ränteintäkterna på det ställda beloppet.

Handla 3E3M ETC

WisdomTree Emerging Markets 3x Daily Leveraged (3E3M ETC) är en europeisk börshandlad produkt. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEUSD3EMLIE00BYTYHN28
Borsa ItalianaEUR3EMLIE00BYTYHN28
XetraEUR3E3MIE00BYTYHN28

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version