Nyheter

21XJ ETP ger exponering mot Binance Coin

Publicerad

den

21Shares Binance BNB ETP (21XJ ETP) med ISIN CH0496454155 spårar utvecklingen av Binance Coin (BNB).

Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Binance BNB ETP är den enda ETN som följer Binance Coin (BNB)-index. Certifikatet replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Binance BNB ETP har 234 miljoner euro under förvaltning. Certifikatet lanserades den 15 oktober 2019 och har sin hemvist i Schweiz.

Översikt

Mål: 21Shares Binance BNB ETP strävar efter att ge exponering mot resultatet av Binance-mynt.

Fördelar

Kryptobörsen nummer 1: BNB är den ursprungliga symbolen för Binance Exchange, den största kryptovalutabörsen i termer av handelsvolym globalt.

Utility Token: BNB är en av de tre största verktygstokenen med flera användningsfall: reducerade transaktionsavgifter på Binance, köp i butik och olika andra betalningar på kryptoplattformar.

Säkerhet för institutionell grad: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Handla 21XJ ETP

21Shares Binance BNB ETP (21XJ ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext AmsterdamUSDBNBA
Euronext ParisEURBNBA
SIX Swiss ExchangeUSDABNB
XETRAEUR21XJ
gettexEUR21XJ

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version