Nyheter

21Shares tillkännager noteringen av Decentraland och FTX Token på BX Swiss

Publicerad

den

21Shares, världens största emittent av kryptovaluta-ETP, tillkännagav idag listningen av två nya världens första krypto-ETPDecentraland och FTX på BX Swiss.

21Shares Decentraland ETP (Mana): Decentraland är den första decentraliserade och användarägda virtuella verklighetsplattformen som tillåter användare att skapa, uppleva och tjäna pengar på innehåll och applikationer inklusive köp av virtuell mark. Från och med idag har mer än 180 miljoner dollar av markförsäljning sålts.

BX Swiss, ISIN: CH1161102699, Ticker: Mana

21Shares FTX Token ETP (AFTT): FTX är en ledande kryptoderivatbörs som erbjuder produkter som derivat, optioner, volatilitetsprodukter och belånade tokens och är den 3:e största börstoken med en daglig handelsvolym på 2,5 miljarder USD+. Token FTT tillåter användare att satsa FTT, få rabatter på handelsavgifter och delta i omröstningen av gemenskapsregeringen.

BX Swiss, ISIN: CH1145930983, Ticker: AFTT

Hany Rashwan, VD och medgrundare av 21Shares sa: ”Att lägga till världens första NFT och singel Metaverse ETP och en av världens ledande kryptobörser till vår produktsvit är en viktig milstolpe för oss i att göra krypto tillgängligt för alla.”

Från och med februari 2022 hanterar 21Shares mer än 2 miljarder USD i 28 ETP:er för kryptovalutor och över 100 listningar, inklusive världens enda ETP:er som spårar Binance, 4 Crypto Index Baskets och två ETP:er med investerarbelöningar (Tezos och Solana). Dess produkter är noterade på 10 reglerade europeiska och schweiziska handelsbörser.

Handla dessa produkter

Dessa produkter handlas på BX Swiss, en marknadsplats som är relativt svår att handla på som svensk. Det finns emellertid en svensk fondkommissionär som tillhandla håller handel på denna marknadsplats, Mangold Fondkommision AB.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version