Nyheter

21Shares lanserar två nya ETPer på Euronext Paris och Amsterdam

Publicerad

den

21Shares listar två nya ETPer på Euronext Paris och Amsterdam, 21Shares Arbitrum ETP respektive 21Shares Optimism ETP. De två ETPerna är strukturerade för att ge investerare riktad exponering mot dessa banbrytande Layer 2s, som verkar på Ethereum-blockkedjan

Dessa tillägg markerar en viktig milstolpe för företaget eftersom det fortsätter att växa sitt produktsortiment som svar på den växande efterfrågan från investerare.

De två ETPerna, som kallas AOPT respektive AARB, är strukturerade för att ge investerare en målinriktad, enkel och effektiv exponering mot dessa banbrytande Layer 2s, som verkar på Ethereum-blockkedjan och utformade för att öka skalbarheten och minska transaktionsavgifterna. Dessa börshandelsprodukter kommer att tillåta investerare att dra nytta av tillväxten och utvecklingen av Optimism och Arbitrum.

Här är huvudfunktionerna

Optimism Etp: Erbjuder investerare exponering för Optimism, en Layer 2-lösning för skalbarhet för Ethereum som syftar till att avsevärt förbättra nätverket och minska övergångskostnaderna. Denna tillgång har fått investerarnas uppmärksamhet tack vare dess förmåga att göra decentraliserade appar (eller dApps) mer tillgängliga och bekväma.

Arbitrum Etp: Arbitrum är också en lösning utformad för att förbättra skalbarheten av Ethereum, men minskar nätverksöverbelastning, vilket gör det till en avgörande aktör inom den decentraliserade finanssektorn (DeFi).

Massimo Siano, VD och chef för Sydeuropa på 21Shares, kommenterade: ”Noteringen av dessa två ETP är i linje med den växande aptiten för kryptoprodukter i Europa. Vi vill fortsätta att bekräfta vårt ledarskap genom att fortsätta på denna väg, vilket också bekräftar vårt fulla stöd för tillväxten och utvecklingen av kryptovalutasektorn.”

Båda ETPerna kommer att noteras och handlas på Euronext Paris och Euronext Amsterdam, i både euro och dollar, vilket ökar 21Shares närvaro på europeiska marknader.

Handla AOPT ETP och AARB ETP

21Shares Optimism ETP (AOPT) och 21Shares Arbitrum ETP (AARB) är börshandlade kryptovalutor (ETP) som handlas på Euronext Paris.

Euronext Paris är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version