Nyheter

21.co firar 5-årsjubileum med anmärkningsvärd expansion och oöverträffad tillväxt

Publicerad

den

21.co, emittenten av världens största svit av kryptovaluta-stödda börshandlade produkter (ETP), firar sitt betydelsefulla 5-årsjubileum och reflekterar över en extraordinär resa av expansion, tillväxt och en oöverträffad meritlista inom kryptovalutasektorn. Sedan starten har 21.co vuxit från en lokal startup till en global branschledare, revolutionerat världen av digitala valutor, erbjuder tillgångsförvaltning, onchain och offchain.

Företagets imponerande tillväxt under de senaste fem åren är ett bevis på dess orubbliga engagemang för innovation, kundnöjdhet och en obeveklig strävan efter excellens i kryptovalutans dynamiska värld.

Hany Rashwan, medgrundare och VD, uttryckte sin entusiasm över denna anmärkningsvärda milstolpe och sa: ”Vår resa från en liten schweizisk startup till ett globalt kraftpaket för digitala tillgångar har varit inget annat än extraordinärt. Från lanseringen av den första krypto-ETP, till Wrapped Tokens och utöver det är vi skyldiga vår framgång till vårt dedikerade team, passionerade gemenskap och ett åtagande att leverera banbrytande lösningar som möter våra kunders föränderliga behov.

Ophelia Snyder, medgrundare och VD, tillade: ”När vi firar vårt 5-årsjubileum förblir vi fokuserade på framtiden. Vi är stolta över vad vi har uppnått, men vårt engagemang för att tänja på gränserna för vad som är möjligt i kryptorymden är starkare än någonsin.”

21.co är känt för sina innovativa och användarvänliga produkter och tjänster för digitala tillgångar, som vänder sig till en mångsidig global kundkrets. Företagets meritlista inkluderar flera banbrytande projekt och ett starkt engagemang för säkerhet och efterlevnad. Detta tillvägagångssätt har gjort det möjligt för 21.co att förtjäna förtroendet och respekten från kryptovalutaentusiaster och investerare över hela världen.

Företagets expansionsinitiativ, inklusive USA som den senaste marknaden som snart kommer att lanseras, har lett till en ökad global närvaro och introduktion av nya tjänster och produkter som möter behoven hos en mängd olika kunder. Teamet på 21.co är dedikerade till att ständigt utveckla tekniken och tjänsterna de erbjuder.

Några viktiga höjdpunkter från företagets imponerande 5-åriga resa inkluderar:

  • En betydande ökning av deras AUM, som sträcker sig över flera kontinenter, och når över 1 miljard USD.
  • Lansering av världens första krypto-ETP, vilket ger traditionella investerare ett bekvämt och reglerat sätt att komma in på kryptomarknaden.
  • Den framgångsrika lanseringen av flera stora globala marknader, inklusive resten av Europa, andra delar av EMEA och snart USA – en nyckelmarknad för deras tillväxt och fortsatta framgång.
  • Engagerande partnerskap och samarbeten inom den digitala tillgångsindustrin, inklusive deras senaste partnerskap med Cathie Wood’s, ARK Invest.
  • Ett fortsatt fokus på samhällsengagemang och utbildning genom deras forskningsstödda initiativ och projekt, inklusive sponsring av ett PHD-forskningsprogram.

21.co bjuder in kunder, partners och kryptogemenskapen att delta i firandet av detta anmärkningsvärda 5-årsjubileum. Företaget planerar en rad evenemang och initiativ under de kommande månaderna för att markera denna betydelsefulla milstolpe, vilket visar upp sin uppskattning för det fortsatta stödet och förtroendet från sina värderade intressenter.

Om 21.co

21.co är världsledande när det gäller att tillhandahålla tillgång till krypto via TradFi och DeFi. 21.co erbjuder cryptocurrency exchange traded products (ETPs) via sitt 21Shares affiliate, såväl som blockchain-infrastrukturteknik. 21.cos produkter bygger på dess proprietära operativsystem, Onyx, som också distribueras till tredje part. Företaget grundades 2018 av Hany Rashwan och Ophelia Snyder. För mer information, besök www.21.co.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version