Nyheter

1VBT ETP erbjuder ett koldioxidneutralt sätt att investera i Bitcoins

Publicerad

den

Valour Bitcoin Carbon Neutral ETP (1VBT ETP) ger investerare en hållbar och klimatvänlig exponering för Bitcoin. Den koldioxidneutrala ETPen erbjuder ett pålitligt investeringsalternativ som gynnar miljön och är förenligt med ESG-målen genom att finansiera certifierade initiativ för att avlägsna och kompensera koldioxid för att neutralisera bitcoins koldioxidavtryck.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,49 procent p.a. Denna ETP replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa alla indexbeståndsdelar (full replikering). Valor Bitcoin Carbon Neutral ETP är en mycket liten ETP med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. ETPen är äldre än 5 år och har sin hemvist i Jersey..

Om Valour Bitcoin Carbon Neutral ETP

Valor Bitcoin Carbon Neutral ETP använder en Vinter-referensränta för Bitcoin-prisberäkningen. Valor har licensierat Vinters dagliga fixering (”VFIX”) av BTC/USD klockan 16:30 London-tid. Vinter är beräkningsagenten.

Handla 1VBT ETP

Valour Bitcoin Carbon Neutral ETP (1VBT ETP) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Börse Frankfurt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Börse FrankfurtEUR1VBT

Produktinformation

EmittentValour Inc.
NamnValour Bitcoin Carbon Neutral ETP
ISINCH1149139706
BasvalutaEUR
Underliggande tillgångBTC/USD
Förvaltningsavgift1.49%

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version