Följ oss

Nyheter

1GIS ETC ger den omvända utvecklingen av brittiska statsobligationer

Publicerad

den

WisdomTree Gilts 10Y 1x Daily Short (1GIS ETC) är en UCITS-godkänd börshandlad produkt med fullständig säkerhet. ETP ger en totalavkastning som består av den omvända dagliga utvecklingen av

WisdomTree Gilts 10Y 1x Daily Short (1GIS ETC) är en UCITS-godkänd börshandlad produkt med fullständig säkerhet. ETP ger en totalavkastning som består av den omvända dagliga utvecklingen av Long Gilt Rolling Future Index, som spårar långa förgyllda terminer för första månaden, plus ränteintäkterna som tjänats in på beloppet mot säkerhet. Long-Gilt-terminer handlas på LIFFE och levererar brittiska statsobligationer med 8,75-13 år till löptid.

Till exempel, om indexet stiger med 1 % under en dag, så kommer ETP att falla med 1 %, och om indexet faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 1 %, exklusive avgifter och ränteintäkter.

*Tidigare Boost Gilts 10Y 1x Short Daily ETP

Long Gilt Rolling Future Index

Long Gilt Rolling Future Index replikerar utvecklingen av en lång position i långa förgyllda terminskontrakt på första månaden. Long-Gilt-terminer handlas på LIFFE och levererar brittiska statsobligationer med 8,75-13 år till löptid.

Frontmånadsskontrakt är de terminskontrakt med närmaste utgångsdatum. Varje kvartal, före utgången av det nuvarande förstamånadskontraktet, rullar indexet till nästa förstamånadskontrakt.

Handla 1GIS ETC

WisdomTree Gilts 10Y 1x Daily Short (1GIS ETC) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx1GISIE00BF4TW560

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.