Följ oss

Nyheter

Totala marknadsvärde för kryptovaluta når 2 biljoner dollar

Publicerad

den

Det totala marknadsvärde för kryptovalutor överstiger 2 biljoner dollar för första gången, efter att ha fördubblats på två månader, drivet av stigande institutionell

Det totala marknadsvärde för kryptovalutor överstiger 2 biljoner dollar för första gången, efter att ha fördubblats på två månader, drivet av stigande institutionell efterfrågan på bitcoin och etherum.

Bitcoins marknadsvärde utgör mer än 50% av den siffran och det är nu värt mer än 1 biljon dollar, visar data från Coinmarketcap.com. Ether nådde en all time high på 2 151,25 dollar på tisdag morgon Singapore-tid, enligt CoinDesk. Det är en uppgång på mer än 180% hittills.

Både Etherum och Bitcoin kan handlas genom en vanlig aktiedepå då det finns börshandlade produkter på dessa kryptovalutor.

Var och hur kan ZETH handlas?

ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCE handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *