Följ oss

Nyheter

ZETH ETC ger en direkt exponering mot priset på Ethereum

Publicerad

den

ETHetc -ETC Groups Physical Ethereum (Ticker: ZETH ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Ethereums Ether -mynt.

ETHetc -ETC Groups Physical Ethereum (Ticker: ZETH ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Ethereums Ether -mynt.

ZETHs primära notering finns på Deutsche Börses XETRA och är centralt clearad, vilket ger investerare ett säkert sätt att få exponering mot Ether -kryptovalutan. Varje enhet i ZETH Ethereum ETC backas 100% fysiskt upp av Ether och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare och mer likvida sätt att få exponering mot Ethereum. Varje enhet i ZETH ger innehavaren anspråk på en fördefinierad mängd eter. ZETH utfärdas av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

ETHetc – ETC Group Physical Ethereum

”ZETH Ethereum ETC levererar fysisk exponering för Ethereums Ether -mynt med säkerhet och likviditet i en börshandlad produkt”

Bradley Duke, ETC Group

Varför investera i ZETH Ethereum ETC?

Ett enklare sätt att investera i Ether: Att investera i ZETH är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i Ether, finns det ingen anledning att ta itu med de tekniska utmaningarna med att skapa en kryptovaluta -plånbok för att lagra Ether* eftersom dina enheter i ZETH hålls säkert hos din mäklare eller bank.

*Investerare behöver bara en plånbok med kryptovaluta om de vill lösa in denna ETC mot Ether

Investera i Ether på en reglerad börs: ZETHs primära notering finns på XETRA, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende med vetskap om att alla marknadsaktörer är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptokursutbyten, varav många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa gott om valutalikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar Ether med BitGo Trust Company, en säker, reglerad förvarare, som är avsedd för digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML -standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har granskats.

ZETH Ethereum ETC är uppbyggt som certifikat det vill säga skuldpapper, inte som eget kapital.

Beskrivning av ETHetc – ETC Group Physical Ethereum

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,49% p.a. ETN replikerar prestandan för det underliggande indexet med en skuldförpliktelse med säkerhet som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. ETHetc – ETC Group Physical Ethereum har 152 miljoner GBP under förvaltning. Denna ETN är yngre än 1 år och har sitt säte i Tyskland.

Handla ZETH ETC

ETC Groups Physical Ethereum (Ticker: ZETH ETC) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext ParisEURZETH
XETRAEURZETH
SIX Swiss ExchangeUSDZETH
SIX Swiss ExchangeGBPZETH
SIX Swiss ExchangeCHFZETH

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *