Nyheter

XMWH ETP ger tre gånger den omvända avkastningen för tyska bunden

Publicerad

den

WisdomTree Bund 30Y 3x Daily Short (XMWH ETP) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP ger tre gånger den omvända dagliga utvecklingen av BNP Paribas Long Bund 30Y Rolling Future Index, som spårar Euro-Buxl-terminer på första månaden, plus ränteintäkterna som tjänats in på det ställda beloppet. Euro-Buxl-terminer handlas på EUREX och levererar tyska statsobligationer med 24-35 års löptid.

Till exempel, om indexet stiger med 1 % under en dag, så kommer ETP att falla med 3 %, och om indexet faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 3 %, exklusive avgifter och ränteintäkter.

*Tidigare Boost Bund 30Y 3x Short Daily ETP

Long Bund 30Y Rolling Future Index

BNP Paribas Long Bund 30Y Rolling Future Index replikerar prestationen av Euro-Buxl-terminskontrakt på första månaden. Euro-Buxl-terminer handlas på EUREX och levererar tyska statsobligationer med 24-35 års löptid.

Frammånadskontrakt är terminskontrakten med närmaste förfallodatum. Varje kvartal, före utgången av det nuvarande förstamånadskontraktet, rullar indexet till nästa förstamånadskontrakt.

Handla XMWH

WisdomTree Bund 30Y 3x Daily Short (XMWH ETP) är en europeisk börshandlad produkt. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana och Deutsche Boerse. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
BorsaEUR3UBSIE00BF4TW453
XetraEURXMWHIE00BF4TW453

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version