Nyheter

W311 ETF likaviktade investeringar i hälsovårdssektorn

Publicerad

den

HANetf HAN-GINS Indxx Healthcare Megatrend Equal Weight UCITS ETF (W311 ETF) gör likaviktade investeringar i hälsovårdssektorn. Detta gör denna börshandlade fond genom att investerar i aktier från hela världen. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,59% p.a. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa alla indexkomponenter (fullständig replikering). HANetf HAN-GINS Indxx Healthcare Megatrend Equal Weight UCITS ETF är en liten ETF med 15 miljoner GBP-tillgångar under förvaltning. W311 ETF är äldre än 1 år och har hemvist i Irland.

HAN-GINS Indxx Healthcare Megatrend Equal Weight UCITS ETF (W311) är utformat för att hita värdepapper på korsvägarna mellan medicin och teknik som formar vårdens framtid.

I en enda affär levererar W311 likaviktad exponering till över 100 globala företag från följande 10 underteman: robotik; nanoteknik; genom -sekvensering; vårdspårare; biologisk teknik; bioinformatik; neurovetenskap; medicinska apparater; telemedicin och sjukvårdsanalys.

Varför investera i WELL Health ETF?

Bred exponering för innovatörer inom vården: Hälso- och sjukvårdens innovationer är väl positionerade för att leverera starka tillväxttakt eftersom den traditionella sjukvårdssektorn genomgår betydande förändringar och moderniseringar i spåren av Covid och tack vare tillgången till ny teknik. W311 har uppdaterats 2021 för att inkludera innovativa teman som telemedicin och Healthcare Analytics, som båda har visat sig vara oerhört viktiga för att hantera Covid-19.

Få tillväxt mer effektivt genom likaviktning: Att fånga tillväxten mer effektivt genom lika viktning W311 undviker koncentration i större aktier genom att använda en likvärdig metod. Detta gör det möjligt för mindre men innovativa företag att bättre bidra till WELLs prestanda. Antalet företag i varje sektor kommer att begränsas, med undantag för att undvika ett överberoende på ett enskilt tema.

ESG-screening: W311 omfattar endast företag som följer FN:s Global Compact -principer, som inte är inblandade i kontroversiella vapen och som har låg exponering för fossila bränslen.

Handla W311 ETF

HANetf HAN-GINS Indxx Healthcare Megatrend Equal Weight UCITS ETF (W311 ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
London Stock ExchangeGBXWELP
Borsa ItalianaEURWELL
London Stock ExchangeUSDWELL
SIX Swiss ExchangeCHFWELL
XETRAEURW311

Största innehav

VärdepapperVikt %
Intellia Therap Usd0.00011.64%
Cellink AB1.42%
Quidel Corp Usd0.0011.21%
Translate Bio, Inc.1.19%
Dexcom Inc Usd0.0011.16%
Bio-Rad Laborat Usd0.00011.15%
Straumann Holding Chf0.11.14%
Hologic Inc Usd0.011.13%
Alector, Inc.1.12%
Phreesia, Inc.1.11%

Innehav kan komma att förändras

Geografisk exponering

LandVikt %
USA70.09%
Övriga11.90%
Japan7.30%
Kina4.85%
Schweiz3.94%
Frankrike1.91%

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version