Följ oss

Nyheter

VZLE ETC ett kostnadseffektivt sätt att få exponering mot ädelmetaller

Publicerad

den

WisdomTree Physical Precious Metals (VZLE ETC) är utformad för att erbjuda värdepappersinnehavare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma åt ädelmetallmarknaden genom att ge en avkastning motsvarande rörelserna i spotpriserna för fyra ädelmetaller minus tillämplig förvaltningsavgift.

WisdomTree Physical Precious Metals stöds av fysiskt allokerade ädelmetaller som innehas av HSBC Bank plc (förvaringsinstitutet). Endast metall som överensstämmer med följande regler kan accepteras av förvaringsinstitutet: Good Delivery for Gold and Silver och the London Platinum and Palladium Association’s (LPPM) rules for Good Delivery for Platinum and Palladium. Varje fysisk tacka är segregerad, individuellt identifierad och allokerad.

Ädelmetall Spotpris

Varje enskild WisdomTree Physical Precious Metals ETC har en effektiv rätt till en korg med fysiska ädelmetaller, och den rättigheten ändras dagligen för att återspegla intjäningen av förvaltningsavgiften.

Auktoriserade deltagare skapar och löser in WisdomTree Physical Precious Metals ETC genom att leverera eller ta emot ädelmetaller som överensstämmer med LBMA och LPPM Good Delivery-standarderna.

WisdomTree Physical Precious Metals värdepapper handlas på börs med ett pris som är baserat på spotpriset för de enskilda ädelmetallerna multiplicerat med tillämplig metallrätt.

Handla VZLE ETC

WisdomTree Physical Precious Metals (VZLE ETC) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBPPHPPJE00B1VS3W29
LSEUSDPHPMJE00B1VS3W29
Borsa ItalianaEURPHPMJE00B1VS3W29
TSXJPY1676JE00B1VS3W29
EuronextEURPHPMJE00B1VS3W29
XetraEURVZLEDE000A0N62H8

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.