Följ oss

Nyheter

Världens största Bitcoin ETC blir koldioxidneutral

Publicerad

den

ETC Group, teamet bakom BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) , har vidtagit åtgärder för att minska sitt koldioxidavtryck genom att köpa koldioxidutjämningar för att kompensera för allt koldioxid som är associerat med bitcoin mining. Världens största Bitcoin ETC blir koldioxidneutral.

ETC Group, teamet bakom BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) , har vidtagit åtgärder för att minska sitt koldioxidavtryck genom att köpa koldioxidutjämningar för att kompensera för allt koldioxid som är associerat med bitcoin mining. Världens största Bitcoin ETC blir koldioxidneutral.

ETC Groups Bradley Duke pratar med Proactives Katie Pilbeam om att ta de första stegen för att bli grönare genom att köpa koldioxidutjämningar och arbeta med några av de mest respekterade klimatstrategisexperterna i världen.

När Duke förklarar varför detta är viktigt säger Duke, ”vi känner att det är ansvaret för alla människor som arbetar i energiförbrukningen”. Branschen måste snabbt minska sin koldioxidförbrukning. ETC Group arbetar med bitcoin miners globalt för att göra sin del för att få industrin att överstiga de mål som anges i Parisavtalet.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *