Nyheter

Valour når över 1 miljon USD i AUM av sin nylanserade Terra ETP efter en veckas handel

Publicerad

den

Valour Terra (LUNA) ETP har upplevt ett starkt investerarintresse på Nordic Growth Market (NGM)-börsen där denna Terra ETP noterades den 28 februari 2022. Totalt förvaltat kapital efter en veckas handel med Valour Terra (LUNA) ETP uppgick efter en vecka till 1 037 000 USD.

”Vi är glada över att se den snabba effekten och intresset för våra ETPer på nya protokoll”, säger Tommy Fransson, VD för Valour. ”Det är ytterligare ett bevis på vår förmåga att möta kundernas efterfrågan och vara först på marknaden med innovationer. Lanseringen av Terra har återigen visat på sofistikeringen av självstyrda slutkunders snabba anpassning bland våra nordiska investerare.”

Valour erbjuder helt säkrade ETPer för digitala tillgångar med låga förvaltningsavgifter, i flera fall till och med utan förvaltningsarvoden, med noteringar på fyra europeiska börser.

Valours befintliga produktsortiment inkluderar Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX) och Terra (LUNA) ETP, samt Valours flaggskepp Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero-produkter , den första fullt säkrade, passiva investeringsprodukten med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som fortfarande tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

Handla Valours produkter

Många av Valours börshandlade produkter handlas på svenska NGM, Nordic Growth Market.

Det betyder att det går att handla dessa börshandlade produkter genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version