Följ oss

Nyheter

Valour lanserar Solana ETP på Nordic Growt Market

Publicerad

den

SOL-token lika enkelt som de kan köpa aktier från sin bank eller mäklare. Handeln med Valours Solana ETP börjar den 16 september 2021 på Nordic Growth Market.

En ny börshandlad produkt (“ETP”), Valour Solana (SOL) SEK, gör det möjligt för institutioner och individer att investera i SOL-token lika enkelt som de kan köpa aktier från sin bank eller mäklare. Handeln med Valours Solana ETP börjar den 16 september 2021 på Nordic Growth Market.

Valour Inc (Valor), meddelar idag lanseringen av sin Solana ETP (VALOUR SOLANA (SOL) SEK – CH1114178762) på den nordiska tillväxtmarknaden (NGM) börsen. Valor Solana ETP gör det möjligt för investerare att få exponering mot SOL, den inhemska kryptovalutan i Solanas ekosystem, enkelt och säkert, via sin bank eller mäklare.

Solana är den snabbaste blockchain i världen och det snabbast växande ekosystemet i krypto, med mer än 400 projekt som spänner över DeFi, NFT, Web3 och mer. Den ligger för närvarande bland de tio främsta kryptovalutorna i världen efter börsvärde, till 52,36 miljarder dollar per 13 september.

”Lanseringen av vår Solana ETP är ytterligare en prestation för vårt team i vårt uppdrag att göra det digitala tillgångens ekosystem tillgängligt via vanliga kanaler”, säger Valor VD Diana Biggs. ”Vi har sett ett enormt intresse för Solana-ekosystemet och denna produkt är ett bevis på teamets förmåga att snabbt svara på den efterfrågan, inte bara genom att föra innovativa produkter till marknaden utan den mest kostnadseffektiva för investerare. Detta är ännu ett stort steg för Valor och vårt moderbolag Defi Technologies, eftersom vi fortsätter att skapa inte bara revolutionerande produkter utan också värde för aktieägarna. ”

Sedan lanseringen i december 2020 har Valour vuxit till över 200 miljoner dollar i AUM, vilket markerar en exceptionell första nio månader 2021 som såg AUM hoppa mer än 2000%. Tillväxten har varit ett resultat av en betydande investerares efterfrågan på exponering mot digitala tillgångar via finansiella produkter som gör tillgången till en av de bäst presterande tillgångsklasserna under det senaste decenniet säker, transparent och okomplicerad. Tillägget av Solana är ett spännande perspektiv när man överväger potentiella framtida tillväxtmöjligheter.

Om Valour Solana (SOL) SEK

Valour Solana (SOL) SEK (ISIN: CH1114178762) är en helt säkrad, passiv investeringsprodukt med Solanas inbyggda token, SOL, som underliggande tillgång. Den nya Valor Solana ETP, tillgänglig i svenska kronor, handlas på Nordic Growth Market (NGM), en reglerad börs baserad i Stockholm, Sverige, under lokal ticker VALOUR SOLANA SEK. ETP är tillgänglig för köp via banker eller mäklare på samma sätt som alla andra säkerheter och tar bort mysteriet, komplexiteten och kostnaderna för SOL -investeringar och depå som hittills har hindrat mainstream -användning av digitala tillgångar och decentraliserad finansiering.

Handla VALOUR SOLANA SEK

Valour Solana (SOL) SEK är ett certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.