Nyheter

Valour lanserar Binance Coin Exchange Traded Product (ETP) på Börse Frankfurt

Publicerad

den

Valour Inc, ett teknikföretag och det första och enda börsnoterade företag som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader, Web3 och decentraliserad finans, meddelade idag att de kommer att debutera sin nya Binance Coin Exchange Traded-produkt (”ETP”) på Börse Frankfurt. Handeln med Valour (BNB) ETP påbörjades den 24 augusti 2022.

Valour Binance (BNB) EUR ETP (CH1149139672) spårar exakt priset på BNB, den ursprungliga token bakom BNB-kedjan. Det tjänar i första hand till att ”driva upp” transaktioner över hela BNB-kedjan, samt att fungera som ett styrningssymbol för nätverket. BNB Chain är en decentraliserad, multi-chain-plattform med öppen källkod som används för att bygga parallell virtuell ekosysteminfrastruktur. Det tillståndslösa, smarta kontraktsnätverket formar och skalar tillväxten av MetaFi (korsningen av DeFi-infrastruktur med GameFi, SocialFi, Metaverse, Web3 och NFT). BNB är för närvarande bland de fem bästa kryptovalutorna i världen efter börsvärde, på USD 48 052 miljoner USD per den 23 augusti 2022.

”BNB är en dynamisk digital tillgång. Genom att erbjuda exponering för denna token på Börse Frankfurt gör Valour det möjligt för investerare att säkert och säkert få exponering genom en framstående och välrenommerad börs”, säger Russell Starr, VD för Valour. ”Jag är övertygad om att vår låga avgiftsmodell kommer att driva intresset för vår Valour (BNB) ETP när fler investerare försöker diversifiera sig med digitala tillgångar.”

”Genom att få exponering för digitala tillgångar via Valour drar investerare nytta av standardiseringen, riskminskningen och operativ effektivitet hos en centralt clearad produkt noterad på en reglerad börs”, fortsätter Marco Infuso, Chief Sales Officer på Valour.

Valour erbjuder helt säkrade ETP:er för digitala tillgångar med låga till noll förvaltningsavgifter, med produktlistor över europeiska börser, banker och mäklarplattformar. Utöver Binance Coin (BNB) inkluderar Valours befintliga produktsortiment Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM) och Enjin (ENJ) ETP:er med låga förvaltningsavgifter. Valours flaggskeppsprodukter är Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de första fullt säkrade, passiva investeringsprodukterna med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version