Följ oss

Nyheter

Vad händer på tillväxtmarknaderna?

Publicerad

den

Vad händer på tillväxtmarknaderna?

Vad händer på tillväxtmarknaderna? Mona Stenmark, som förvaltar Carnegie Emerging Market, berättar på 20 minuter om vad som har hänt och händer i våra tillväxtmarknadsregioner.

För dig som vill investera i flera tillväxtmarknader, men bara i en tillväxtmarknadsfond

Världsekonomin snurrar allt snabbare och världen krymper mer och mer. Det som var mörka fläckar på kartan igår är idag nya och snabbväxande marknader. Emerging Markets är inte knuten till en specifik marknad utan analyserar och upptäcker spännande företag och marknader över hela världen.

Carnegie Emerging Markets har funnits sedan 1996. Fonden placerar i börsbolag i Asien, Latinamerika, Mellanöstern, Afrika och Östeuropa. Fonden placerar också i aktier på andra marknadsplatser, om de har sin huvudsakliga verksamhet i någon av tillväxtregionerna.

Fonden är ett utmärkt val för dig som vill investera i mer än en marknad och sprida dina investeringar över flera spännande tillväxtregioner. Målsättningen för fonden är en stabil och positiv utveckling.

Det här är en fond för dig som:

vill ta del av den snabba ekonomiska utvecklingen på tillväxtmarknaderna
har en långsiktig placeringshorisont på minst fem år
är villig att ta högre risk i utbyte mot en eventuell högre avkastning och vill ha ett komplement till en portfölj med lägre riskprofil

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.