Nyheter

SUK1 ETC ger den omvända avkastningen på FTSE-100

Publicerad

den

WisdomTree FTSE 100 1x Daily Short (SUK1 ETC) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt. ETP spårar FTSE 100 Daily Short Strategy RT Gross TR -index, vilket ger det omvända dagliga resultatet för FTSE 100 Declared Dividend TR -index, justerat för att återspegla avgifter samt kostnader och intäkter som är förknippade med blankning av aktier.

Till exempel, om FTSE 100 stiger med 1% under en dag, kommer ETP att minska med 1%, exklusive avgifter. Men om FTSE 100 sjunker med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 1%, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost FTSE 100 1x Short Daily ETP

Om FTSE 100 Daily Short Strategy RT Gross TR Index

FTSE 100 Daily Short Strategy RT Gross TR Index syftar till att replikera det omvända dagliga resultatet för FTSE 100 Declared Dividend Total Return Index justerat för att återspegla vissa inneboende kostnader och intäkter för att behålla de korta positioner som krävs för att uppnå detta mål.

FTSE 100 Total Return Declared Dividend Index är en totalavkastningsversion av FTSE 100 Index, som är ett kapitaliseringsvägt index för de 100 högst kapitaliserade företagen som handlas på Londonbörsen.

Handla SUK1 ETC

WisdomTree FTSE 100 1x Daily Short (SUK1 ETC) är en europeisk börshandlad fond som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBPSUK1IE00B94QKG22

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version